Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Νέα Eπίθεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη με αφορμή την απόφαση για την Ηριάννα

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται εκ νέου στη Δικαιοσύνη. “Βολές” και από Κοντονή για την απόφαση για την Ηριάννα.

Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τη μη αποφυλάκιση της 29χρονης Ηριάννας.

Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook, αφού αναφέρεται στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Εργασίας, επιτίθεται στην Δικαιοσύνη. 
«Το χέρι που κινεί την ιστορία είναι τα μυαλά που σχεδιάζουν το μέλλον», έγραψε ο κ. Πολάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνέχισε την φράση, γράφοντας αναφερόμενος στην υπόθεση της Ηριαννας: «....και όχι η εξουσία που φυλακίζει τη νιότη!» γράφει ο κ. Πολάκης. 
Παύλος Πολάκης - facebook
Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης είχε αφιερώσει και πάλι μέσω Facebook σε εισαγγελέα και δικαστές το τραγούδι «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», γράφοντας από κάτω:

«Αντί άλλου σχολίου ...... αφιερωμένο στον εισαγγελέα και τους δικαστές που ξαναφυλάκισαν την Ηριάννα ....».
Παύλος Πολάκης - facebook

“Βολές” Κοντονή με αφορμή την απόφαση για την Ηριάννα

Εν τω μεταξύ, «δυσάρεστη έκπληξη» χαρακτήρισε από την πλευρά του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, την απόφαση του Εφετείου στο αίτημα της 29χρονης Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της, καταδικάζοντας παράλληλα και τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι δικαστές.
«Είναι περίεργο που ορισμένοι που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές, για εμπόριο ναρκωτικών, να έχουν το ευεργέτημα της αναστολής μέχρι την ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης και η συγκεκριμένη να μην απολαμβάνει αυτού του ευεργετήματος», είπε και πρόσθεσε πως οι ενέργειες που έλαβαν χώρα μετά την έκδοση της απόφασης είναι απαράδεκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις