Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Η Ιβάνκα Τραμπ αντικατέστησε τον Αμερικανό πρόεδρο στο τραπέζι των G20! [PHOTOS]

Πριν από λίγες ημέρες, η Ιβάνκα Τραμπ δήλωνε ότι προσπαθεί να απέχει από την πολιτική. Κι όμως, αντικατέστησε τον πατέρα της
στο υψηλότερο επίπεδο, το τραπέζι των ηγετών των G20!

Σε μία τουλάχιστον ασυνήθιστη κίνηση, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ τον αντικατέστησε για λίγο, όταν εκείνος αποχώρησε για διμερή συνάντηση με τον ηγέτη της Ινδονησίας.

Αν και η Ιβάνκα Τραμπ είναι σύμβουλος του προέδρου και έχει γραφείο στον Λευκό Οίκο, συνήθως όταν ένας ηγέτης λείπει από τη συνάντηση των G20, συνήθως τον αντικαθιστά υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος, σημειώνει το BBC. Μάλιστα, σύμφωνα με ανταποκριτή του βρετανικού δικτύου από το Αμβούργο, όπου συνεδριάζουν οι G20, δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο.

Επειτα από λίγη ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε και πήρε τη θέση του ανάμεσα στην Βρετανίδα πρωθυπουργό και τον Κινέζο πρόεδρο. Πάντως, σύμφωνα με το BBC, η κόρη του δεν συνεισέφερε ιδιαίτερα στη συζήτηση για την αφρικανική μετανάστευση και την υγεία, όσο αντικαθιστούσε τον πατέρα της.





Η φωτογραφία της, ανάμεσα στην Τερέζα Μέι και τον Σι Ζινπίνγκ, δίπλα στον Ταγίπ Ερντογάν και την Ανγκελα Μέρκελ, γρήγορα κυκλοφόρησε στα social media. Πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Ιβάνκα Τραμπ δεν είναι εκλεγμένη και βέβαια αμφισβήτησαν το κατά πόσο μπορεί να μετέχει σε μία υψηλόβαθμη συνάντηση ηγετών η ιδιοκτήτρια εταιρείας μόδας.
Φωτογραφία: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις