Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Δείτε τα Γεράκια της ΠΑ εν δράσει!! …»HELLENIC AIR FORCE» Beyond The Skies! (Video)

Δείτε τα Γεράκια της Πολεμικής μας Αεροπορίας εν δράσει …Σκηνές από τον καθημερινό ακήρυκτο πόλεμο των Χειριστών μας πίσω από τους Ουρανούς του Αιγαίου!
Με αυτούς εδώ η Πολεμική μας Αεροπορία Κυριαρχεί στους Αιθέρες και είναι αυτή που θα δώσει την πρώτη και καθοριστική μάχη …Και όπως είπε κάποτε ένας Χειριστής που δεν υπάρχει πια, το μόνο που φοβάμαι είναι να μην με αφήσουν να πολεμήσω !!!
Αξίζει σε αυτούς εδώ μνα σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τους χαιρετίσουμε την ώρα που επιστρέφουν από μια ακόμη Αποστολή κάπου στο Αιγαίο !ellines-pilotoi-stin-tourkiki-polemiki-aeroporia-antiparathesi-ellines-aigaio-620x325
Είναι σίγουρο οτι το περιμένουν και το χαίρονται με την ψυχή τους …Να μην ξεχνάτε οτι είναι η μοναδική τους ανταμοιβή στο πηγαιμό να αναχαιτίσουν τον Τούρκο. εισβολέα!
Δείτε τα Γεράκια της Πολεμικής μας Αεροπορίας εν δράσει …Σκηνές από τον καθημερινό ακήρυκτο πόλεμο των Χειριστών μας πίσω από τους Ουρανούς του Αιγαίου! Με αυτούς εδώ η Πολεμική μας Αεροπορία Κυριαρχεί στους Αιθέρες και είναι αυτή που θα δώσει την πρώτη και καθοριστική μάχη …Και όπως είπε κάποτε ένας Χειριστής που δεν υπάρχει πια, το μόνο που φοβάμαι είναι να μην με αφήσουν να πολεμήσω !!! Αξίζει σε αυτούς εδώ μνα σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να τους χαιρετίσουμε την ώρα που επιστρέφουν από μια ακόμη Αποστολή κάπου στο Αιγαίο ! Είναι σίγουρο οτι το περιμένουν και το χαίρονται με την ψυχή τους …Να μην ξεχνάτε οτι είναι η μοναδική τους ανταμοιβή στο πηγαιμό να αναχαιτίσουν τον Τούρκο. εισβολέα! 

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις