Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Αμυντική Βιομηχανία: Έξω πάμε καλά! Σύμβαση επιτυχία για την Intracom Defense Electronics

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε με τον κίνδυνο να …κουράσουμε τους αναγνώστες για τις δυνατότητες των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών. Μπορεί να μην είναι πολλές αλλά είναι καλές. Αυτό αναγνωρίζεται στο εξωτερικό αλλά ακόμη όχι και στο…
εσωτερικό!
Μια ακόμη επιβεβαίωση του ότι “έξω πάμε καλά” είναι η η επιτυχία της IDE (INTRACOM Defense Electronics).
Μετά από διεθνή διαγωνισμό, η IDE (INTRACOM Defense Electronics) υπέγραψε σύμβαση – πλαίσιο διάρκειας 3 + 2 ετών με την NSPA (NATO Support and Procurement Agency). Σύμφωνα με τη σύμβαση η IDE θα παρέχει συντήρηση εργοστασιακού επιπέδου (DLM – Depot Level Maintenance), υποστήριξη, τις απαραίτητες τροποποιήσεις, την παροχή ανταλλακτικών και υλικών επισκευής καθώς και άλλες συναφείς υπηρεσίες για την υποστήριξη των συγκροτημάτων επίγειου εξοπλισμού των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT. Είναι η τρίτη στη σιερά πενταετία που η IDE κερδίζει αυτή τη σύμβαση.
«Είναι μεγάλη μας τιμή η ανάθεση από την NSPA στην IDE της σύμβασης για τη συντήρηση και υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού και προηγμένου συστήματος του NATO. Πιστεύουμε ότι οι τεχνικές δυνατότητες της IDE σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή της θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περαιτέρω προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις