Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

KATAΓΓΕΛΙΑ: Δολιοφθορά σε ξαπλώστρες στον Άγιο Προκόπη Νάξου

Κομμάτια έκαναν μέσα σε μια νύχτα, άγνωστοι δράστες, τις ξαπλώστρες επιχειρηματία στην παραλία του Αγίου Προκοπίου Νάξου...

Πρόκειται για 65 ξαπλώστρες που "έστησε" πριν από μερικές ημέρες στην παραλία του Αγίου Προκοπίου Νάξου -περίπου στο κέντρο της- ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαμπιδώνης οι οποίες ...δεν πρόλαβαν να δουλέψουν μια μέρα και άγνωστοι δράστες (δράστης), τις ξέσκισε με αιχμηρό αντικείμενο βγάζοντάς τις άχρηστες!
xaplostres doliofthora 1
Το συμβάν κατήγγειλε στο www.naxostimes.gr ο κ. Λαμπιδώνης ο οποίος φέτος για πρώτη φορά δραστηριοποιείται στην παραλία του Αγίου Προκοπίου. "Έστησα τις ομπρελοξαπλώστρες όπως και οι λοιποί επιχειρηματίες στην παραλία του Αγίου Προκοπίου και μέσα σε 24 ώρες πήγαν και μου τις κατέστρεψαν. Τις έσκισαν με αιχμηρό αντικείμενο και τις έβγαλαν άχρηστες" σημειώνει αγανακτισμένος στο naxostimes ο επιχειρηματίας ο οποίος όπως υπογραμμίζει, υπέστη μεγάλη ζημιά, αφού οι ξαπλώστρες ήταν καινούριες. 
xaplostres doliofthora 2
Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, στο σημείο που μπήκαν (για πρώτη φορά φέτος) οι συγκεκριμένες ομπρελοξαπλώστρες είναι το κομμάτι της παραλίας του Αγίου Προκοπίου όπου συγκεντρώνονται κυρίως γυμνιστές.
xaplostres prin 1
(Οι ξαπλώστρες κατά την πρώτη ημέρα που "στήθηκαν" στην παραλία)
"Στο σημείο αυτό συγκεντρώνονται γυμνιστές και απορώ πως οι αρμόδιες αρχές επιτρέπουν σε μια παραλία της φήμης του Αγίου Προκοπίου, στην οποία λογικά απαγορεύεται ο γυμνισμός και που την προτιμούν μεταξύ άλλων και πολλές οικογένειες με παιδιά, να υπάρχουν γυμνιστές, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα όπως διαπίστωσα αυτές τις ημέρες που είμαι εδώ, είναι προκλητικοί" σημειώνει ο κ. Λαμπιδώνης. 
Το συμβάν καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, που το ερευνά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις