Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Mια περαστική φίλησε τον Πούτιν στο Αρμπάτ

ΜΟΣΧΑ, 20 Ιουλίου – RIA Novosti. Ο Πούτιν θέλησε  να επικοινωνήσει με τους περαστικούς στο  Αρμπάτ αφού χαιρέτισε  την ακτιβίστρια  των ανθρωπίνων
δικαιωμάτων Λιουτμίλα  Alekseeva για την επέτειο, σύμφωνα με δημοσίευμα του  RT.


Στο δημοσιευμένο βίντεο παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος βγαίνει από την  είσοδο στο σπίτι στο Arbat όπου ζει  η Alekseeva. Απέναντι από την έξοδο, περίμεναν  αρκετές δεκάδες άνθρωποι. Ο Πούτιν στράφηκε  αρχικά μακρυά  από μια είσοδο  και στη συνέχεια  άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε  προς τους ανθρώπους που περίμεναν, κάνοντας ένα σινιάλο στο προσωπικό της Ομοσπονδιακής Φρουράς.
Οι περαστικοί συνάντησαν  τον αρχηγό του κράτους με χειροκροτήματα. Ο πρόεδρος τους προσέγγισε και τους  ρώτησε αν τους αρέσει η  Μόσχα . Αφού έλαβε την καταφατική απάντηση, ο Πούτιν σημείωσε ότι οι τουρίστες ήταν τυχεροί με τον καιρό στην πρωτεύουσα. Χαιρέτισε του  ξένους στην Αγγλική γλώσσα: ‘Καλώς ήλθατε’.
Πριν πάει στο αυτοκίνητο, ο Πούτιν χαιρετήθηκε σφίγγοντας  τα χέρια με αρκετούς περαστικούς. Μία από τις γυναίκες την ίδια στιγμή βρήκε την  ευκαιρία και τον φίλησε στο  μάγουλο.
‘Σας ευχαριστώ, για την  υποστήριξη’ – δήλωσε ο Πούτιν, ήδη μπαίνοντας στο αυτοκίνητο που ήταν  σταθμευμένο εκεί  κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις