Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Η NASA διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει “αποικία παιδιών στον Άρη”!!!

Ακόμη και για την εποχή μας όπου οι θεωρίες συνωμοσίας αφθονούν, ο νέος συνωμοσιολογικός ισχυρισμός πράγματι ξεχωρίζει. Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA)
αναγκάσθηκε να διαψεύσει ότι παιδιά που έχουν απαχθεί, στέλνονται κρυφά στον ‘Αρη για να αποτελέσουν μια αποικία σκλάβων. Όλος ο θόρυβος ξεκίνησε, όταν ένας καλεσμένος, ονόματι Ρόμπερτ Ντέηβιντ Στιλ, δήλωσε την Πέμπτη σε μια αμερικανική εκπομπή (The Alex Jones Show), που αναμεταδίδεται από 118 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ, ότι ο ‘Αρης ήδη κατοικείται από ανθρώπους που στέλνονται εκεί παρά τη θέλησή τους.

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μια αποικία στον΄Αρη που αποτελείται από παιδιά, τα οποία έχουν απαχθεί και σταλεί στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών, έτσι ώστε όταν φθάνουν στον πλανήτη, δεν έχουν εναλλακτική λύση παρά να είναι σκλάβοι στην αποικία του ‘Αρη», δήλωσε ο Στιλ στον ραδιοφωνικό παραγωγό ‘Αλεξ Τζόουνς, ιδρυτή της αμφιλεγόμενης συνωμοσιολογικής ιστοσελίδας InfoWars, που υποτίθεται ότι ξεσκεπάζει αυτά που το κατεστημένο κρύβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις