Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Αποκαλύπτουμε… «ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ» ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η NASA!!!

Γιατί και οι γκεμπελισμοί έχουν ένα όριο!
Η NASA επιβεβαιώνει την πτώση των επιπέδων της θάλασσας εδώ και δύο χρόνια, αλλά τα μίντια δεν βγάζουν άχνα!

Τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μπορούν να αναφέρουν κάτι που εκτοπίζει δραματικά το αφήγημά τους. Επομένως, είναι αυτονόητο ότι όταν η NASA επιβεβαίωσε ότι τα επίπεδα των ωκεανών στην πραγματικότητα μειώνονται τα τελευταία χρόνια, οι υπόλοιποι θα έκλεισαν τα αυτιά τους.
Καθώς η αφήγηση του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη εξαντλείται γρήγορα και οι αριστεροί αγωνίζονται να ρίξουν κατηγορίες σε όσους τολμούν να αμφισβητήσουν τα ψευδή δεδομένα, τα μέσα μαζεύουν τα γεγονότα κάτω από το χαλί με διακριτικό τρόπο. Μέσα από αποκαλύψεις επιστημονικής απάτης, αλλοίωση δεδομένων και υποτιμημένα μοντέλα δεδομένων, τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης παραμένουν ύποπτα σιωπηλά για το γεγονός ότι η NASA επιβεβαιώνει τώρα ότι τα επίπεδα των ωκεανών έχουν πέσει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.
Στη σελίδα της NASA που αποσκοπεί στην εξάπλωση του κλιματολογικού συναγερμού (https://climate.nasa.gov/vital-signs/sea-level/), τα στοιχεία της αποκαλύπτουν ότι τα επίπεδα των ωκεανών παγκοσμίως μειώνονται για σχεδόν δύο χρόνια, μειώνοντας ταυτόχρονα την απόκλιση από περίπου 87,5 χιλιοστά σε κάτω από 85 χιλιοστά. Τα δεδομένα αυτά αντικρούουν σαφώς τη ψεύτικη αφήγηση για τους ταχέα και ατελείωτα αυξανόμενα επιπέδα των ωκεανών που πλημμυρίζουν τις ηπείρους και πνίγουν τις πόλεις, όπως παρουσιάζεται σε πολλές χολιγουντιανές υπερπαραγωγές…
Οι υποστηριχτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι αυτό είναι μόνο μια «παύση» στα ανερχόμενα επίπεδα των ωκεανών και ότι η μακροπρόθεσμη τάση είναι σαφώς προς την κατεύθυνση της ανόδου των ωκεανών. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι υπερβάλλουν, όσον αφορά ​​τον βαθμό των επιπέδων του ωκεανού μέχρι το σημείο του παραλογισμού κατασκευάζοντας εντελώς διαφορετικά δεδομένα για να συνεχίσουν να φοβίζουν το κοινό για να υποστηρίξουν ένα μη υπαρκτό θέμα.
Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, τα επίπεδα της θάλασσας θα αυξηθούν μόνο κατά 0,3 μέτρα τα επόμενα 100 χρόνια. Το ποσό αυτό είναι πολύ μικρό, σε σχέση με αυτό που θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί ένα… αποκαλυπτικό γεγονός βασισμένο αποκλειστικά στον καιρό. Εξετάζοντας τα τρέχοντα γεγονότα αυτή τη στιγμή, θα λέγαμε ότι ο μόνος τρόπος για να έρθει ο Αρμαγεδδών θα είναι από έναν παγκόσμιο πόλεμο ή από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.
Και για όσους βιαστούν να επικρίνουν, δεν έχει σημασία το αν κάποιος υποστηρίζει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μύθος ή πραγματικότητα, αλλά ΟΦΕΙΛΕΙ να παρουσιάζει ΟΛΑ τα γεγονότα ως έχουν! Και όχι μόνο όσα βολεύουν…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις