Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο R. Kelly απορρίπτει τις κατηγορίες ότι κρατά δέσμιες 6 γυναίκες σε αίρεση

Ο διάσημος τραγουδιστής της R&B, R. Kelly αντέκρουσε τις καταγγελίες ότι κρατά έξι γυναίκες δέσμιες παρά τη θέλησή τους σε μια αίρεση και τις ελέγχει.

"Ο Ρόμπερτ Κέλι είναι αναστατωμένος και ενοχλημένος από τις πρόσφατες αποκαλύψεις που του αποδίδονται" αναφέρει δήλωση της δικηγόρου του, Λίντα Μενς.
"Ο κ. Κέλι αμφισβητεί κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς και θα εργαστεί επιμελώς και ισχυρά για να ασκηθεί δίωξη σε όσους τον κατηγορούν και για να καθαρίσει το όνομά του" σημειώνεται στη δήλωση.
Γονείς των γυναικών και τρεις άνθρωποι που ήταν στον στενό κύκλο του τραγουδιστή κατήγγειλαν ότι "έξι γυναίκες ζουν σε ακίνητα που νοικιάζει ο Κέλι στο Σικάγο και την Ατλάντα", σύμφωνα με δημοσιεύματα του BuzzFeed.
Ο συντάκτης του δημοσιεύματος ανέφερε ότι μίλησε με τους γονείς και τους άλλους τρεις από τον κύκλο του τραγουδιστή της R&B, τις Σέριλ Μακ, Κίτι Τζόουνς και τον Ασάντε ΜακΓκι.
"Ελέγχει κάθε τομέα της ζωής τους, τρώνε, κάνουν μπάνιο, κοιμούνται ή βγαίνουν έξω, όταν το επιτρέπει εκείνος και υπαγορεύει πώς θα φερθούν σε σεξουαλικές συνευρέσεις, τις οποίες καταγράφει" υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες. Ακόμη λένε ότι οι έξι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τα κινητά τηλέφωνα που τους έχει δώσει ο Κέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις