Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Tον χτύπησε Mε σκαλιστήρι μετά από καυγά στο δρόμο (φωτο)

Απίστευτο περιστατικό με θύμα έναν νεαρό που ξεκίνησε για μπάνιο στη θάλασσα και κατέληξε στο νοσοκομείο. 

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Χαλκίδα, όταν ένας 30χρονος δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από έναν μεσήλικα.

Το περιστατικό έγινε όταν ο νεαρός πηγαίνοντας για μπάνιο στην παραλία των Αλυκών διαπληκτίστηκε έντονα με έναν μεσήλικα οδηγό, ο οποίος είχε κλείσει με το ΙΧ το δρόμο για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Οι δύο οδηγοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και έπειτα από άγριο καβγά ο μεσήλικας οδηγός έβγαλε από το όχημα ένα σκαλιστήρι και τραυμάτισε τον 30χρονο στο πόδι.
Όπως καταγγέλλει ο παθών, στο eviazoom.gr, από θαύμα απέφυγε σοβαρότερα χτυπήματα στο θώρακα, την κοιλιακή χώρα και το πρόσωπό του.
Χαλκίδα - Δροσιά - οδηγοί - τσακωμός - σκαλιστήρι
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό έγινε παρουσία αστυνομικών και μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.
Χαλκίδα - Δροσιά - οδηγοί - τσακωμός - σκαλιστήρι
Διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί επενέβησαν και αποφεύχθησαν τα χειρότερα, ενώ ειδοποιήσαν το ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τον οδηγό που ήταν πεσμένος αιμόφυρτος στο δρόμο.
Χαλκίδα - Δροσιά - οδηγοί - τσακωμός - σκαλιστήρι
Ο 50χρονος οδηγός μπήκε στο όχημά του και εξαφανίστηκε από το σημείο, όμως ο 30χρονος κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του και η Αστυνομία των ταυτοποιήσε.
Χαλκίδα - Δροσιά - οδηγοί - τσακωμός - σκαλιστήρι
Ο 30χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 50χρονος αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις