Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Δραματικές στιγμές: πηδούσαν από TA παράθυρα φλεγόμενου κτηρίου (VIDEO)

Πανικός από την πυρκαγιά στο υπουργείο Οικονομικών της χώρας. Με ελικόπτερο απεγκλωβίστηκε ο κόσμος. 

Δραματικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο Ελ Σαλβαδόρ, όπου
ξέσπασε φωτιά στο υπουργείο Οικονομικών, με αποτέλεσμα το θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμα 22.

Η μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο υπουργείο και σε βίντεο που προβλήθηκαν στην τοπική τηλεόραση φαίνονται άνθρωποι να πηδούν από τα παράθυρα του κτηρίου, προτού ακόμα η πυρκαγιά εξαπλωθεί σε ολόκληρο το κτήριο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας, μία εργάτρια πέθανε επί τόπου, ενώ ένα δεύτερο άτομο κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται ένας άνθρωπος να πηδά από τους ψηλότερους ορόφους του πολυώροφου κτηρίου και να προσγειώνεται σε χαμηλότερη στέγη, σχεδόν στο ύψος του εδάφους. Σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία, το συγκεκριμένα άτομο νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση.


Δεν ήταν ο μόνος που πήδηξε από το κτήριο, αφού ήταν αρκετοί εκείνοι που πήδηξαν από τον πέμπτο και τον έκτο όροφο του φλεγόμενου κτηρίου.
Ελικόπτερο μετέβη στο σημείο και βοήθησε στη διάσωση, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες καθώς ο καπνός ήταν πολύ πυκνός.
Περίπου 50 άτομα εκκένωσαν το κτήριο και συνολικά 25 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλοι τραυματίες, άλλοι λόγω εισπνοής καπνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις