Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικές εικόνες: Επιασε TON άντρα της με ερωμένη και της έβαλε... καυτές πιπεριές στα γεννητικά όργανα

Απίστευτο τρόπο βρήκε μια... απατημένη σύντροφος για να τιμωρήσει τον άντρα της και -κυρίως- την ερωμένη του, τους οποίους έκανε τσακωτούς την ώρα της ερωτικής συνεύρεσής τους. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 23χρονη Λι Χάνελ, αν και σε προχωρημένη
εγκυμοσύνη, δεν δίστασε να οργανώσει ολόκληρη... επιχείρηση για να κάνει τσακωτό τον σύζυγό της με την ερωμένη του. Εισέβαλλε μαζί με τρεις φίλες της στο δωμάτιο που ερωτοτροπούσαν, ακινητοποίησαν την κοπέλα και άρχισαν να τις βάζουν καυτερές πιπεριές στα γεννητικά της όργανα.
Οι φωτογραφίες κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως από την πλευρά της άτυχης κοπέλας που υπέστη τα βασανιστήρια, δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία προς τις αστυνομικές αρχές.
Αγωνιά, καθώς της κρατούν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, ώστε να παραμείνει ακίνητη. Τα απομεινάρια των πιπεριών βρίσκονται παντού γύρω της και μια άλλη γυναίκα καταγράφει τις εφιαλτικές της στιγμές. Η Λι, που είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι, δήλωσε πως υποπτεύτηκε τον 24χρονο Τσιέν Κέο, καθώς εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους. Η μέλλουσα μητέρα και οι 4 φίλες της, τον ακολούθησαν σε ένα μοτέλ και ανέλαβαν δράση. Το συμβάν συνέβη στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.
Έπειτα, αφαίρεσαν τα εσώρουχά της, άνοιξαν τη σακούλα με τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθέτησαν στα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας της απίστευτο πόνο. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τις γυναίκες, ως τρόπαιο για την τιμωρία που επέβαλαν. Αυτό προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν τιμωρήθηκε ο σύζυγός της, αντί για την ερωμένη του.

«Οι γυναίκες μπορεί να συγχωρούν εύκολα, αλλά ποτέ δεν μπορούν να ξεχάσουν. Η ζήλια είναι επώδυνη. Αυτή θα το ξέρει πλέον. Υπάρχουν άνθρωποι που με μισούν τώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους. Ας μοιραστούμε κάτι που πρέπει να διαδοθεί, να δούμε την αλήθεια και να μην μιλάμε άσχημα για τους ανθρώπους», αναφέρει. Μπορεί η αστυνομία να μην έλαβε παράπονα από το θύμα, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, σε αυτή την υπόθεση μπορούν να της απαγγείλουν κατηγορίες χωρίς να γίνει καταγγελία.
Ο δικηγόρος Τζιάνγκ Χονγκ Θαν, δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να μοιραστείτε και να συμπάσχετε με την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου, αν πράγματι η γυναίκα που έπεσε θύμα έχει βλάψει την ευημερία μιας οικογένειας. Ωστόσο, μια τέτοια πράξη και η δημοσίευσή της στο διαδίκτυο, είναι σημάδι ταπείνωσης των άλλων ανθρώπων. Αν οι καυτερές πιπεριές προκαλέσουν τραυματισμό στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, σύμφωνα με το άρθρο 104 του Ποινικού Κώδικα, η σύζυγος μπορεί να υποστεί κυρώσεις και πρόστιμο ύψους 140 ως 200 δολαρίων».
πηγή απο το τι λες τωρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις