Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Και δεύτερο video: Δείτε πως ξεκίνησε Ο φονικός καυγάς στη Ζάκυνθο

Καρέ- καρέ καταγράφεται το ξεκίνημα του καυγά που κατέληξε στην άγρια δολοφονία του Μπάκαρι ΧέντερσονΑποτυπωμένη από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ,
καρέ- καρέ, είναι η τραγωδία με τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο. Το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του Μπάκαρι Χέντερσον.
Σε δεύτερο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr έχει καταγραφεί και η έναρξη του καυγά μέσα στο μπαρ. Στο βίντεο φαίνεται ο Αμερικανός, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν άντρα και μία γυναίκα που βγάζουν selfie. Λίγο μετά, ένας άντρας που κάθεται στο πλάι του από την άλλη πλευρά, επιτίθεται στον 22χρονο, ο οποίος απαντάει με μία μπουνιά. Ο καυγάς που κατέληξε στη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα είχε μόλις ξεκινήσει.
Τι δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, Αγαμέμνων Τάτσης:«Ο τραγικός θάνατος ενός νέου παιδιού στις διακοπές του συγκλονίζει και προβληματίζει. Η τραγικότητα του θανάτου όμως δε μπορεί να αναιρέσει την απαίτηση για ευθρικρισια και ψυχρή αντικειμενικά προσέγγιση των νομικών διαστάσεων της υπόθεσης. Δεν είναι  δυνατόν πρόσωπα που δεν είχαν καμία συμμετοχή στα πλήγματα που δέχθηκε ο άτυχος νέος να διώκονται για ανθρωποκτονία. Η αξίωση όλων για απονομή δικαιοσύνης και λύτρωσης των οικείων του θύματος δε θα επιτευχθεί με ένα ποινικο κρεματόριο, που φωνές άσχετες με το νομικό μας συστημα, επιδιώκουν. Οι Έλληνες δικαστές δεν υπολογίζουν πιέσεις, είτε από το εσωτερικό, είτε από εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις