Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Με “φέρετρο” υποδέχθηκαν τον Τσίπρα στη Κοζάνη (VIDEO)

Ένταση επικράτησε στο εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον χώρο.

«Θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό επεφύλαξαν εργαζόμενοι στην ΔΕΗ Κοζάνης και άλλα σωματεία, έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας.

Οι συνδικαλιστές εμφανίστηκαν με «φέρετρο» έξω από το εκθεσιακό κέντρο εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία τους για τους για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.
Στην περιοχή επικράτησε ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου και παρεμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην περιοχή για το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.
συνδικαλιστές - Σπάρτακος - φέρετρο - εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας
Δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο kozan.gr την κατάσταση που επικράτησε έξω από του εκθεσιακό κέντρο.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του 

Ανακοίνωση για την «θερμή» υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη και άλλα σωματεία, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η., όπως και όλοι οι πολίτες, ζητούν αξιοπιστία από τον πολιτικό κόσμο. Γι' αυτό όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις μονάδες της Δ.Ε.Η. στο Αμύνταιο έγινε δεκτός με σεβασμό και είχε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει.Αυτό ίσχυσε και όταν οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές», αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

«Αντιθέτως, ο  κ. Τσίπρας που έχει εξαπατήσει την κοινωνία με ψέματα, δεν γίνεται πλέον αποδεκτός ως συνομιλητής. Απομονώνεται από τους πολίτες και αντιδρά με αυταρχισμό. Εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του».  
συνδικαλιστές - Σπάρτακος - φέρετρο - εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας

ΚΚΕ:  απαράδεκτη η επίθεση των ΜΑΤ στην Κοζάνη σε εργατικά σωματεία και φορείς

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ στην Κοζάνη, κατά της συγκέντρωσης εργατικών σωματείων και φορέων της περιοχής, με συνέπειες τον τραυματισμό αρκετών διαδηλωτών και την προσαγωγή ενός» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Περισσού και προσθέτει πως «οι εργαζόμενοι της Κοζάνης, τα σωματεία και οι ενώσεις τους, καλούσαν σε συγκέντρωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την ώρα που πραγματοποιούταν συνέδριο για τη λεγόμενη «παραγωγική ανασυγκρότηση» της περιοχής και της χώρας, όπως έχουν κάθε δικαίωμα κι όχι μόνο τους απαγορεύτηκε η προσέγγιση του χώρου του συνεδρίου, αλλά δέχθηκαν και την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας».
«Οι εργαζόμενοι, ο λαός, οφείλουν να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τους αγώνες τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, καθώς και στον αυταρχισμό και την καταστολή που τη συνοδεύουν» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις