Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ…ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ; (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
«Συγχαρητήρια»! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, το πατρικό σπίτι του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, όπως
τον αποκαλούν οι Τούρκοι, (και για να μην ξεχνιόμαστε σφαγέα εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών της Μικράς Ασίας), βοηθάει τους Έλληνες να ξεπεράσουν την μεγάλη οικονομική κρίση που τους μαστίζει τα τελευταία χρόνια!!!
Πως γίνεται αυτό; Εκτός από τους Τούρκους τουρίστες που έρχονται να προσκυνήσουν, το πατρικό σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ, που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αποστόλου Παύλου και Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, μετατρέπεται σε… σαλόνι γαμήλιων τελετών προσελκύοντας χιλιάδες Τούρκους στην Θεσσαλονίκη που θα επιδιώξουν να τελέσουν τους γάμους τους στο ιστορικό αυτό κτίσμα, σύμβολο για πολλούς στην άλλη πλευρά του Αιγαίου της σύγχρονης Τουρκίας!
Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μια ελληνική εταιρεία συμφώνησε με τουριστικά γραφεία στην Σμύρνη να δημιουργηθεί άμεση γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Σμύρνης και Θεσσαλονίκης, που θα μεταφέρει τα ζευγάρια από την Τουρκία που θα θελήσουν να τελέσουν τους γάμους τους στο πατρικό του Μουσταφά Κεμάλ!
Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, θα αποφέρει άφθονο συνάλλαγμα στην ελληνική πλευρά και έτσι θα βοηθήσει τους Έλληνες να ξεπεράσουν την μεγάλη οικονομική τους κρίση χάριν στους… τουρκικούς γάμους!
Ούτε ο Μπουτάρης δεν το είχε σκεφτεί αυτό!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις