Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Η ΚΕΘΑ καταγγέλει της ΕΑΑΣ για τις εκδηλώσεις σε Γράμμο και Βίτσι

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) καταγγέλλει την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) για τις  εκδηλώσεις που διοργανώνει στο Γράμμο και το Βίτσι.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:
«Καταγγέλλουμε την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) γιατί συνεχίζει να προωθεί τον άκρατο αντικομμουνισμό, με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Γράμμο και στο Βίτσι. Σε αυτές συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία και οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής μαζί με διάφορα φασιστοειδή.
Η ΕΑΑΣ, στην οποία υποχρεωτικά εντάσσονται οι απόστρατοι του Στρατού Ξηράς μετά την αποστρατεία τους, διοργανώνει τις τελετές αυτές με χρήματα που κρατούνται υποχρεωτικά από τις συντάξεις όλων των αποστράτων συναδέλφων του Στρατού Ξηράς και, μάλιστα, σε καιρούς δύσκολους για όλο το λαό, όπως και για τις περισσότερες από τις οικογένειες των αποστράτων. Έτσι με τη χρηματοδότηση της ΕΑΑΣ μετακινούνται προς τους χώρους των τελετών νοσταλγοί του φασισμού – ναζισμού, απόστρατοι και άλλοι.
Η ΕΑΑΣ είναι εποπτευόμενη από το υπουργείο Άμυνας της εκάστοτε κυβέρνησης, γι‘ αυτό και οι ευθύνες και της σημερινής κυβέρνησης είναι βαριές. Είναι απαράδεκτο, προσβλητικό και δεν τιμά τους αποστράτους συναδέλφους η διοργάνωση τέτοιου είδους εκδηλώσεων από την ΕΑΑΣ, πολύ δε περισσότερο με τη συμμετοχή των νοσταλγών του Χίτλερ, των Ταγμάτων Ασφαλείας και της δικτατορίας.
Καλούμε τους απόστρατους συνάδελφους να καταδικάσουν ανοιχτά την ΕΑΑΣ για τους εορτασμούς αυτούς και να απαιτήσουν την κατάργησή τους.
Οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι να απομονώσουν αποφασιστικά τους ναζιστές της ΧΑ και τα άλλα φασιστοειδή, που υποστηρίζουν ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να στρέφονται ενάντια στο λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις