Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Αθάνατη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας»: Πιτσαρία φάντασμα στα Χανιά παίζει με τα νεύρα των πελατών της

Έφαγαν τις πίτσες, όμως δύο μέρες μετά δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» αυτό που συνέβη!

Ο λόγος για ζευγάρι Χανιωτών που βρέθηκε σε τουριστική περιοχή του νομού Χανίων και πήρε δύο πίτσες take away από εστιατόριο – πιτσαρία της περιοχής, το περασμένο Σάββατο, 12 Αυγούστου. «Παραγγείλαμε δύο πίτσες και όταν ετοιμάστηκαν, πήγα στο ταμείο ρώτησα τον υπάλληλο πόσο θέλει, μου είπε 18 ευρώ, πλήρωσα, πήρα την απόδειξη και έφυγα» περιγράφει στο zarpanews.gr ο άνδρας. Ως εδώ, όλα καλά…
«Δύο μέρες μετά, έψαξα στο πορτοφόλι μου την απόδειξη για να την αρχειοθετήσω με τις υπόλοιπες. Και τι να δω… ήταν το δελτίο παραγγελίας. Ούτε επωνυμία εστιατορίου, ούτε διεύθυνση ούτε ΑΦΜ.» (Photo) μας λέει.
Όσο για το ποιος θα πρέπει να αποδώσει ΦΠΑ; Προφανώς… ο Κώστας, ο σερβιτόρος που είχε βάρδια στις 20:23.
«Δηλαδή αν φέρθηκαν έτσι σε μένα που είμαι Χανιώτης και το κατάλαβαν, τι κάνουν στους ξένους;» σχολιάζει ο παθών. Το ερώτημα φυσικά ρητορικό αφού τις απαντήσεις τις παίρνουμε καθημερινά όλοι μας και από προσωπικές εμπειρίες και από τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων των ελέγχων.
Γι’ αυτό και προφανώς με την δημοσιοποίηση αυτής της ιστορίας δεν περιμένουμε να «πέσει κανείς από τα σύννεφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.