Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ιράκ – Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν παιδιά χριστιανών και τα παλούκωσαν

Η κατάσταση στη βόρεια Μεσοποταμία (Ιράκ) έχει ξεφύγει. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενες
αναρτήσεις μας, οι μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους εκτονώνονται πάνω στους Ασσύριους και τους Γιαζίντι, διαπράττοντας φρικτά εγκλήματα. Σκοτώνουν τους άνδρες, βιάζουν τις γυναίκες και τις παίρνουν σκλάβες και αποκεφαλίζουν τα αρσενικά παιδιά.

Οι Ασσύριοι είναι χριστιανοί και οι Γιαζίντι είναι Κούρδοι ζωροαστριστές. Οι εξτρεμιστές σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με τους απίστους, τις γυναίκες και τα παιδιά τους κι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Λες και έχει ανοίξει μια πύλη στο χρόνο κι έχουμε επιστρέψει στον Μεσαίωνα…
Όπως γράφεται πλέον στον παγκόσμιο Τύπο, αιμοδιψείς φανατικοί αποκεφαλίζουν παιδιά και παίρνουν τις γυναίκες από τα σπίτια τους και τις κάνουν δικές τους – Σε πάρκο στην Μοσούλη αποκεφάλισαν παιδιά χριστιανών και τα παλούκωσαν.
Μια συγκλονιστική συνέντευξη στο CNN έδωσε ένας επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια με καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ.
Ο Μαρκ Αραμπο είπε ότι στην Μοσούλη γίνεται γενοκτονία των Χριστιανών (Ασσυρίων) και μάλιστα περιγράφοντας την κατάσταση, είπε ότι αποκεφαλίζουν παιδιά, βιάζουν τις μητέρες τους και κρεμούν τους πατεράδες τους.
«Αυτή την στιγμή, χιλιάδες Χριστιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στο Ιράκ για να γλιτώσουν την ζωή τους», είπε ο Αραμπο. Και συνέχισε: «Αποκεφαλίζουν μικρά παιδιά. Και τις μανάδες τους και τους πατεράδες τους. Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλο κακό εδώ και πολλές δεκαετίες. Υπάρχει ένα πάρκο στην Μοσούλη όπου αποκεφάλισαν παιδιά και έβαλαν τα κεφάλια τους σε παλούκια! Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάνουν τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα που μπορείτε να φανταστείτε».
Ο δημοσιογράφος του CNN ρώτησε για την επιστολή που έστειλαν οι τζιχαντιστές στους χριστιανούς της Μοσούλης απαιτώντας είτε να ασπαστούν το Ισλάμ είτε να αποκεφαλιστούν. Επίσης ρώτησε για το πρόστιμο που ζητούν από τους χριστιανούς να πληρώσουν.
Όπως απάντησε ο Αράμπο, αφού οι χριστιανοί πληρώσουν το πρόστιμο οι τζιχαντιστές παίρνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τους ζητούν να ασπαστούν το Ισλάμ ή να πεθάνουν. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει και μια φωτογραφία που δείχνει παιδιά των Γιαζίντι που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους τζιχαντιστές να έχουν πεθάνει από την έλλειψη νερού και φαγητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις