Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Παιδικές κούκλες σεξ προτείνονται ως ”θεραπεία” για παιδεραστές

Τον Μάρτιο ένα άρθρο της New York Post μας ενημέρωνε ότι Σκανδιναβοί εμπειρογνώμονες προτρέπουν τη χρήση παιδικών κούκλων σεξ σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τους παιδόφιλους απ’ το να κακοποιούν παιδιά στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με το άρθρο, το Ίδρυμα Sexpo στη Φινλανδία θέλει οι αηδιαστικές κούκλες να τεθούν στη διάθεση των παιδεραστών μετά από μια αναφερθείσα έκρηξη σε εισαγωγές στη γειτονική Νορβηγία.
Οι Νορβηγικές αστυνομικές αρχές αποκάλυψαν ότι ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές παιδικές κούκλες σεξ, που φτιάχτηκαν κυρίως στο Χονγκ Κονγκ. Περισσότερες από 20 έχουν κατασχεθεί από τελωνειακούς υπαλλήλους τους τελευταίους έξι μήνες. Οι παιδικές κούκλες σεξ απαγορεύονται στη Νορβηγία.
Η Εθνική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Νορβηγίας λέει ότι όσοι έχουν παραγγείλει τις κούκλες είναι άνδρες ηλικίας μεταξύ 18 και 60 ετών. Ορισμένοι από τους άνδρες έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών στο παρελθόν.
Η αστυνομία φοβάται ότι οι αγοραστές “ενδέχεται να αποτελούν κίνδυνο διάπραξης κακοποιήσεων κατά παιδιών στο μέλλον”.
Αλλά σε μια ανοιχτή επιστολή προς τις Νορβηγικές αρχές, το Ίδρυμα Sexpo υποστηρίζει ότι οι κούκλες θα πρέπει να διατίθενται.
Η επιστολή του εκτελεστικού διευθυντή της Sexpo, Tommi Paalanen, αναφέρει: “Και οι υπηρεσίες της Sexpo και διεθνείς μελέτες έχουν δείξει ότι ο κίνδυνος σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών μπορεί να μειωθεί παρέχοντας στον παιδεραστή ένα κανάλι για τις επιθυμίες του. Οι κούκλες σεξ είναι ένα τέτοιο κανάλι.”
Τον Ιανουάριο, η εφημερίδα The Sun αποκάλυψε πως σχεδόν δυο ντουζίνες άνθρωποι συλλήφθηκαν τώρα με την υποψία ότι κατέχουν τις «άσεμνες» παιδικές κούκλες σεξ, με έναν άνδρα υπό έρευνα για εικαζόμενη εισαγωγή των άρρωστων ρομπότ σε «εμπορική» βάση.
Τα ρομπότ σεξ πωλούνται επίσης στο dark web όπου οι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι προσφέρουν κούκλες βασισμένες σε “πραγματικά ανθρώπινα παιδιά” ηλικίας μέχρι πέντε ετών.
Είναι όμως η διάθεση από τέτοιες κούκλες πραγματικά μια ”θεραπεία” για τους παιδεραστές ή στην πραγματικότητα απλά διαιωνίζει την βαθιά τους διαστροφή; 
Είναι απλά ένα υποκατάστατο. Και το υποκατάστατο φυσικά δεν θεραπεύει. Απλά ”ξεγελάει”. Η αρρώστεια είναι πάντα εκεί κρυμμένη και παραμονεύει.
Και η προώθηση της παιδοφιλίας παγκοσμίως σε όλο τον φιλελεύθερο δυτικό κόσμο ακόμη και μέσα από την ποπ κουλτούρα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός που δείχνει ότι οι ”ειδικοί” μάλλον δεν έχουν κανένα σκοπό να δοθεί πραγματικό τέλος. 
Διεξάγεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έχουν διεξαχθεί όλες οι προηγούμενες “αποδεκτές” μορφές εκφυλισμού, ένα κίνημα πραγματικό που αυξάνεται σε δύναμη και επιρροή. Αρχίζουν πρώτα μεταβάλλοντας τη συζήτηση από τα ηθικά απόλυτα στον ηθικό σχετικισμό.
Αντί να είναι απόλυτα καταδικασμένο και άρρωστο αδίκημα για τον ηθικό ιστό της κοινωνίας, τώρα «γεννιούνται με αυτόν τον τρόπο», παίρνοντας αποτελεσματικά την επιλογή από την εξίσωση, η οποία με τον τρόπο αυτό απαλλάσσει από την ευθύνη και με αυτό κατηγορούν για τις συνέπειες των πράξεών τους την κοινωνία.
Στο μέτωπο της ιατρικής επιστήμης, η παιδεραστία προωθείται επίσης ως μια «κατάσταση» που χρειάζεται θεραπεία. Τεράστια ΜΜΕ όπως οι New York Times και το BBC έχουν επιστρατευθεί γι’ αυτό το σκοπό, με τίτλους όπως ”Παιδοφιλία: Μια διαταραχή, όχι ένα έγκλημα” και ”Οι παιδόφιλοι χρειάζονται βοήθεια, όχι καταδίκη”, αντίστοιχα.
Και τι είδους ”θεραπείες” προτείνονται; Τέτοιες όπως οι παιδικές κούκλες σεξ. Μικρές δόσεις ενός φαρμάκου για να τους απαλλάξει από τις παιδοφιλικές τους τάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις