Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Διαψεύδει το υπ. Εργασίας την κατάργηση των μεταβατικών διατάξεων για τις συντάξεις

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα
που προαναγγέλλει διάταξη νόμου για την «οριστική κατάργηση της μεταβατικότητας των ορίων ηλικίας» και το «πρόωρο τέλος στις συντάξεις πριν από τα 62»!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, υποστηρίζει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. Όπως είναι γνωστό, η σημερινή κυβέρνηση έχει νομοθετήσει από το 2015 (Ν. 4336/15) μεταβατική περίοδο έως και το 2021 για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Η μεταβατική αυτή περίοδος ήδη εφαρμόζεται και θα εξακολουθήσει να ισχύει κανονικά.

Οπως υποστηρίζει «για ακόμη μια φορά τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης, παραβιάζοντας κάθε κανόνα δεοντολογίας και χωρίς καμία προηγούμενη διασταύρωση, επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κατασκευάσουν «ειδήσεις».

Ενημερώνουμε, δε, τον συντάκτη ότι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας θα κατατεθεί στη Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με ρυθμίσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων. Δημοσιεύματα όπως το σημερινό, χωρίς κανένα ίχνος αξιοπιστίας και με τη γνωστή πολιτική σκοπιμότητα, το μόνο που επιδιώκουν είναι να σπείρουν τον πανικό στους ασφαλισμένους. Μάταιη προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις