Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Κρίσεις στις ΕΔ; Καμμένος και Βίτσας ίσως πρέπει να δώσουν σε κάποιους αυτό που ζητούν

Ίσως τελικά ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας θα πρέπει να “δώσουν” σε κάποιους αυτό που με επιμονή ζητούν εδώ και μήνες: κρίσεις Αρχηγών!

Είναι ντροπή λίγους μήνες μετά από την επιλογή των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και μάλιστα με ΘΗΤΕΙΑ, κάποιοι να έχουν επιδοθεί σ΄ ένα όργιο φημών και δημιουργίας κλίματος προσπαθώντας να επιβάλλουν καταστάσεις και πρόσωπα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μάλιστα θα έχει και “σκανδαλολογία”.
Οι φήμες και οι διαρροές προέρχονται μόνο από το ΓΕΣ κι έχουν προκαλέσει απορία στα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία τα οποία σαφώς και δεν …ζουν σε ρυθμό κρίσεων. Πως θα μπορούσαν άλλωστε με Αρχηγούς “φρέσκους” να συζητούν για κρίσεις.
Γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα στο ΓΕΣ; Πολλές εξηγήσεις θα μπορούσαν να δοθούν αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τις ερμηνείες,γιατί ο καθένας έχει τη δική του.
Δεν είναι δείγμα σοβαρότητας πάντως να γίνεται τέτοια συζήτηση και μάλιστα με εμμονή, παρά το γεγονός ότι Καμμένος και Βίτσας δεν καταννοούν καν γιατί υπάρχουν τέτοια ερωτήματα και …ανησυχίες.
Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι η προσπάθεια να επιβληθούν αλλαγές στην ηγεσία των ΕΔ θα συνεχιστεί και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να δούμε και κλίμα “σκανδαλολογίας” να “φουντώνει”. Για παλιές ιστορίες και με το ποιος υπηρετούσε,που κατά τη διάρκεια των σκανδάλων!
Πάει γάντι το “εδώ ο κόσμος χάνεται…”
Επειδή τα προβλήματα που ΄χει ο κόσμος των ΕΔ είναι πολύ σοβαρότερα απ΄αυτές τις αστειότητες κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει στην τάξη όσους έχουν παρεξηγήσει το ρόλο τους κι έχουν υπερτιμήσει τις δυνατότητές τους. Το ζητούμενο για όλους στο χώρο των ΕΔ είναι να καθήσουν κάτω και να δουλέψουν για να βρουν λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν κι όχι να παραγοντίζουν και να “βυζαντινολογούν”.
Αν δεν το καταλαβαίνουν κι αν δεν έχουν συναίσθηση τι περνά η χώρα και οι ΕΔ, τότε ίσως θα έπρεπε Καμμένος και Βίτσας να το σκεφτούν σοβαρά και να τους δώσουν αυτό που ζητούν: κρίσεις για να σταματήσουν και τα σενάρια και τα “παραγοντιλίκια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.