Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Δραγασάκης-Φραγκιαδάκης ξεπούλησαν την ΕΤΕ!!!


Δραγασάκης-Φραγκιαδάκης ξεπούλησαν την ΕΤΕ!!!


“Εθνική”: Δραγασάκης-Φραγκιαδάκης ξεπουλάνε τα πάντα. “Σκότωσαν” τις Σέρβικες θυγατρικές της!


Πηγή: iskra


Πρωτοφανές ξεπούλημα όλων των ασημικών της… κλιμακώνει τελευταία η Εθνική Τράπεζα υπό την υψηλή καθοδήγηση του Γιάννη Δραγασάκη και με εκτελεστικό βραχίονα τον Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΕ.
Πρόσφατα, μόνο, Δραγασάκης και Φραγκιαδάκης,  με ανοχές από τα συνδικάτα, προέβησαν στην εγκληματική πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής και της υπερκερδοφόρου θυγατρικής της Εθνικής στην Ρουμανία. Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι υπεγράφη σύμβαση με την OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad («OTP Serbia») για την πώληση του 100% των θυγατρικών της ΕΤΕ στη ΣερβίαVojvodjanska Banka AD («VOBAN») και NBG Leasing doo – και ενός χαρτοφυλακίου δανείων εταιρικών πελατών που δραστηριοποιούνται στη Σερβία. Το συμφωνηθέν εξευτελιστικό τίμημα για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της VOBAN και της NBG Leasing, ανέρχεται μόλις σε 125 εκ. ευρώ και αντιστοιχεί σε πολλαπλασιαστή 0.75x P/TBV.
Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, δήλωσε κυνικότατα ότι «έπειτα από περισσότερα από 15 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στη Σερβία, η ΕΤΕ αποεπενδύει από τις δραστηριότητές της στη χώρα, ώστε να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς τις Ευρωπαϊκές Αρχές βάσει του σχεδίου αναδιάρθρωσης”.
Έλεος!
Τα αδίστακτα πολιτικά “ξεπουληταριά” θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πουλάνε τις ιδιωτικές τους περιουσίες αλλά την χώρα.
Θα υπάρξει τιμωρός πέλεκυς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις