Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Συριζοανελ της αρπαχτής τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.

Το κουβαδάκι σας και σ΄άλλη παραλία.
Οι «σκυμμένοι» συνεχίζουν να διαλύουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Κατέστρεψαν την αγορά, τις επιχειρήσεις, συντάξεις και μισθούς και έβαλαν μπροστά σχέδιο ολικής
καταστροφής και στην υγεία. Οι συριζοανελ του «σκύβω και μ΄αρέσει» για μια ακόμη φορά διαλύουν σε κάθε τους βήμα ότι η Ελλάδα απέκτησε με αγώνες δεκαετιών.
Η προκήρυξη μάλιστα γιατρών και προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα απόπειρα προσλήψεων των δικών τους παιδιών, γιατί τα παιδιά των άλλων στην καλύτερη περίπτωση εργάζονται σε άσχετες δουλειές από τις σπουδές τους, ή οι περισσότεροι περιμένουν χρόνια άνεργοι. Τα παιδιά των Ελλήνων τα διώχνουν στο εξωτερικό, μεγάλο το ποσοστό ιατρών που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν ώστε να εργαστούν στην ειδικότητα τους σε άλλες χώρες. Αυτός είναι ο Ξυριζα- Συριζα. Διάλυση, ανεργία, πείνα, δυστυχία του Ελληνικού λαού.
Η απογοήτευση όλων είναι μεγάλη. Ο λαός ζητά να φύγουν οι άπιστοι, ανίδεοι, ανθέλληνες. Ο λαός ζητάει εκλογές τώρα. Κατέστρεψαν τα πάντα. Μετά την παιδεία ήρθε η υγεία. Δεν σας θέλουμε κύριοι. Περιμένατε Αύγουστο που ο κόσμος πάει όπου και όπως μπορεί εκτός αστικών κέντρων, για να νομοθετήσετε ότι μόνο εσείς θα μπορούσατε.
Συριζοανελ της αρπαχτής τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα επιστρέψει στους Έλληνες.
Είστε βαθιά νυχτωμένοι εάν πιστεύετε πως τα μέτρα που παίρνετε εις βάρος του λαού μας θα περάσουν. Σε μια νύχτα θα φύγετε, σε μια νύχτα όσα ανθελληνικά μέτρα, νομοσχέδια περάσατε θα σβήσουν. Μαζί και με τα ποσοστά σας που ήδη έσβησαν και βρίσκονται σε μονοψήφια νούμερα. Και ερωτώ και πάλι τον κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως είναι δυνατόν να ανέχεστε να είστε Πρόεδρος μιας χώρας που πωλείται, ενός λαού που πεινάει. Πως είναι δυνατόν να υπογράφετε διατάγματα νομοσχεδίων ολοκληρωτικής καταστροφής και να μην παραιτήστε. Οφείλετε να βάλετε τέλος σε αυτήν την παρωδία που η ιστορία καταγράφει με μελανά χρώματα. Είναι χρέος όλων μας να φύγει άμεσα αυτή η κυβέρνηση από την εξουσία. Μια εξουσία που άπαντες γνωρίζουν πως αποκτήθηκε με ψέμματα και κοροϊδία των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Φύγετε.
Ο Λαός δεν σας ανέχεται άλλο.
Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (Λ.Ε.Π.ΕΝ.) Το κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Χρήστος Ρήγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις