Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ρε ρεμάλια και οι δύο, Τσίπρας και Μητσοτάκης... Όταν θα κρέμεστε από τα άντερα σας, θα πανηγυρίζω.

Χριστίνα Σιδέρης
Ρε ρεμάλια και οι δύο, Τσίπρας και Μητσοτάκης, τρώγεστε σαν τα σκυλιά από το twitter, στο περιθώριο των διακοπών σας, πάνω στα αποκαΐδια, της ζωής των Ελλήνων.
Να γκρεμοτσακιστείτε αμφότεροι και να πάτε εκεί στα σπίτια των ανθρώπων, να τους μιλήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, απέναντι σε αυτούς που σας πληρώνουν.
Εσύ σίσκατο του πολιτικού οχετού της Ελλάδας που αράζεις και μαυρίζεις στις παραλίες, να γκρεμοτσακιστείς να πας στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους. Εσύ μπουχέσα που έβαλες τα παιδιά μας να ξεσκατίζουν τους λαθρομετανάστες, να πάρεις τις πατσές σου και να πας να το παίξεις κομανταράς στις φωτιές και εσύ αγγελοκρουσμένε που επίσης αράζεις και μαυρίζεις στις παραλίες, την ώρα που ο λαός που θέλεις να κυβερνήσεις κλαίει από απόγνωση, να επιστρέψεις πάραυτα και να αρπάξεις το σίσκατο και τον μπουχέσα από το λαιμό. Έτσι κάνουν αντιπολίτευση και έτσι κυβερνούν, λούληδες και σκατοφλωράντζες και οι τρεις .
Πολιτική από το twitter στις παραλίες και στα air condition. Σιχάματα. Όταν θα κρέμεστε από τα άντερα σας, θα πανηγυρίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις