Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο ο Παύλος Πολάκης με αρρυθμίες καρδιάς

Κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο αναπλ. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία καθώς εμφάνισε συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.
Επίσημα οι αρμόδιοι γιατροί κάνουν λόγο για προγραμματισμένες εξετάσεις.
Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, ο αναπληρωτής υπουργός μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων και νοσηλεύεται στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.
Τι λένε πληροφορίες από το περιβάλλον του
Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Πολάκη, το επεισόδιο δεν κρίνεται σημαντικό, καθώς ο υπουργός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και πραγματοποιεί τακτικά εξετάσεις για την υγεία του, χωρίς όμως να είναι κάτι επικίνδυνο.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πολάκης παρέμεινε εντός του νοσοκομείου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά θα πάρει εξιτήριο σήμερα και αύριο θα ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα του.
Από το περιβάλλον του αναπληρωτή υπουργού, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να παραμένει για προληπτικούς λόγους, στη Μονάδα Εμφραγμάτων, με συμπτώματα αρρυθμίας και κολπικής μαρμαρυγής.
Πολάκης: Ολα πρίμα
«Ολα πρίμα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, μετά την εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα... Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις