Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ο Πούτιν: "Ο Πάπας Φράνσις δεν είναι άνθρωπος του Θεού".

Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει εγκαλέσει τον Πάπα Φράνσις διότι « υπηρετεί μια πολιτική ιδεολογία αντί να ασχοληθεί με την εκκλησία » και προειδοποίησε ότι ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας « δεν είναι άνθρωπος του Θεού ».
"Ο Πάπας Φράνσις χρησιμοποιεί τη πλατφόρμα του για να προωθήσει μια επικίνδυνη άκρως αριστερή πολιτική ιδεολογία σε ευάλωτους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανθρώπους που τον εμπιστεύονται λόγω της θέσης του " , δήλωσε ο Πούτιν.
Αν κοιτάξετε τι λέει αυτός (ο Πάπας) είναι σαφές ότι δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Τουλάχιστον δεν είναι ο χριστιανικός Θεός. Όχι ο Θεός της Βίβλου ", δήλωσε ο Πούτιν στο ναυτικό καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Κρόνσταντ .
"Ονειρεύεται μια παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα καταστολής.
"Όπως έχουμε δει πριν σε κομμουνιστικά κράτη, αυτό το σύστημα δεν είναι συμβατό με τον Χριστιανισμό. "
Λίγο-πατριάρχης-κιρρίλ
Ο Πάπας έχει γίνει όλο και πιο ασταθής φέτος, προωθώντας την παγκοσμιοποιημένη ατζέντα και τα άκρα αριστερά σημεία μιλώντας στις μάζες. Νωρίτερα φέτος, μίλησε για μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα και οικονομική αρχή , και πιο πρόσφατα δήλωσε ότι «οι Αμερικανοί πρέπει να κυβερνούνται από μια παγκόσμια κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν για δικό τους καλό ».
Η ιδέα του Πάπα Φράνσις ότι οι Αμερικανοί θα ήταν καλύτερα κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση δεν σταματά εκεί. Ο ριζοσπαστικός αριστερός ποντίφικας κατέγραψε επίσης ότι η Ευρώπη πρέπει να γίνει μια χώρα κάτω από μια κυβέρνηση.
Ενώ ο Πούτιν είναι χριστιανός, δεν είναι Ρωμαίος Καθολικός και ο Πάπας δεν είναι ο ηγέτης του. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Πρόεδρος Πούτιν δεν θεωρεί καν ότι ο Πάπας Φράνσις είναι χριστιανός.
Πηγή http://yournewswire.com/putin-pope-francis-god/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις