Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιστορική απόφαση Πούτιν φέρνει πιο κοντά τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας αποφάσισε να στείλει την πολυπληθέστερη στρατιωτική δύναμη στο Ανατολικό Μέτωπο μαζί με ιστορική τεθωρακισμένη μονάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ στις ΗΠΑ δηλώνουν έτοιμοι για πυρηνικό χτύπημα στην Κίνα.

Ζούμε ένα πολύπλοκο παιχνίδι στρατηγικής μεταξύ των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων του πλανήτη.
Στην Κίνα, υπάρχουν οι τράπεζες της Νέας Τάξης, οι οποίες δάνειζαν την ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ με χρήματα. Ωστόσο, στην αχανή αυτή χώρα, υπάρχουν και τράπεζες της Εθνικής Δεξιάς (αντίβαρο στον αριστερόστροφο διεθνισμό), οι οποίες χρηματοδότησαν την Ρωσία του Πούτιν και οι Ρώσοι με την σειρά τους έχουν συνάψει στρατιωτικές συμφωνίες με το Πεκίνο.
Τραμπ και Πούτιν απειλούν τις δυνάμεις της Νέας Τάξης (ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.) με προγραμματισμένο παγκόσμιο πόλεμο, άπαξ και στις ΗΠΑ εξακολουθήσουν να δημιουργούνται εμπόδια στην διακυβέρνηση του πρώτου.
Σε μία τέτοια περίπτωση στο στόχαστρο, για παράδειγμα, των ΗΠΑ θα είναι οι όποιες υποδομές της Νέας Τάξης στην Κίνα.
Ως εκ τούτου, ο ναύαρχος των ΗΠΑ και κυβερνήτης του Στόλου του Ειρηνικού, Scott Swift, μιλώντας υποθετικά, αποκάλυψε πως ο Αμερικανικός Στόλος είναι έτοιμος για πυρηνικό κτύπημα στην Κίνα, σε περίπτωση που αυτό διατάξει ο Ντόναλντ Τραμπ.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα, όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν διατεθειμένος να ξεκινήσει πυρηνική επίθεση στην Κίνα, αν το διατάξει ο Τραμπ, σημείωσε:
«Η απάντηση θα ήταν ναι»!
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιστορική απόφαση Πούτιν φέρνει πιο κοντά τα γεγονότα – ΒΙΝΤΕΟ    /ul - Εικόνα0
Την ίδια ώρα, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, διέταξε την αποστολή 100.000 στρατιωτών στα σύνορα της Ρωσίας με χώρες-συμμάχους του ΝΑΤΟ στο τέλος του καλοκαιριού.
Η στρατιωτική δύναμη, η οποία θα είναι η πολυπληθέστερη στρατιωτική δύναμη υπό μία κοινή διοίκηση από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, θα πραγματοποιήσει ασκήσεις, προγραμματισμένες για διάρκεια πολλών μηνών, στην Λευκορωσία, την Βαλτική Θάλασσα, την δυτική Ρωσία και το Καλίνινγκραντ.
Όπως μεταδίδεται, στις επερχόμενες ασκήσεις αναμένεται να λάβει μέρος μία ιστορική τεθωρακισμένη και μηχανοκίνητη μονάδα με την ονομασία «First Guards Tank Army», φημισμένη για τις μάχες τις στο Ανατολικό Μέτωπο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και για την καταστολή της Άνοιξης της Πράγας το 1968.
Παρά το γεγονός πως παρέμενε «ανενεργή» για σχεδόν 20 χρόνια, ανασυστάθηκε από τον «Τσαρ Βλαντ», με σκοπό να ενισχύσει τις επιθετικές ικανότητες του ρωσικού στρατού και να προβεί σε μια επιπλέον επίδειξη της στρατιωτικής ισχύος της χώρας. Μάλιστα, σε συνδυασμό με άλλη μία μηχανοκίνητη μονάδα που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία , ο ρωσικός στρατός θα έχει σε στρατιωτική ετοιμότητα 800 τεθωρακισμένα οχήματα, περισσότερα απ’ όσα έχει το ΝΑΤΟ στις Βαλτικές Χώρες, την Πολωνία και τη Γερμανία μαζί.
Παραπάνω σχόλια περισσεύουν! Τα ρωσικά τεθωρακισμένα δείχνουν έτοιμα να ορμήσουν στις στέπες της Ανατολικής Ευρώπης, παίρνοντας φαλάγγι τις δυνάμεις του παγκοσμιοποιητικού ΝΑΤΟ.
Όπως τονίζει δε, ο επικεφαλής των χερσαίων δυνάμεων της Ρωσίας, Αρχιστράτηγος, Oleg Saljukov, «οι Ρώσοι μαχητές των τεθωρακισμένων είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν με τους συναδέλφους τους στο ΝΑΤΟ», το οποίο μέχρι στιγμής σιωπά «εκκωφαντικά» στην ιστορική συγκέντρωση των ρωσικών δυνάμεων στο Ανατολικό Μέτωπο.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις