Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

"Κλάμα" Λέμε... Κλέφτης Πιάστηκε, Επειδή Σταμάτησε Την Διαφυγή Του Για Να... Δει Την Έκλειψη...

Οι αστυνομικοί της Φλόριντα δεν πίστευαν την τύχη τους όταν ο τύπος που αναζητούσαν για μια κλοπή αυτοκίνητου βρέθηκε να κοιτά τον ουρανό.


Όπως και εκατομμύρια άλλοι Αμερικανοί, ο 22χρονος σταμάτησε ό,τι κι αν έκανε για να δει την πλέον αναμενόμενη ηλιακή έκλειψη της πρόσφατης ιστορίας, μόνο που αυτός ήταν εν μέσω εγκλήματος.
Ο Jocsan Feliciano Rosado θαύμαζε τον ουρανό με το στόμα ανοιχτό, κι έτσι τον βρήκαν οι αστυνομικοί του σερίφη του Orange County, σε ένα πάρκινγκ!

Όπως δημοσίευσε άλλωστε το αστυνομικό τμήμα της κομητείας στη σελίδα του στο Facebook, οι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν εδώ και ώρα, από τη στιγμή σχεδόν που βούτηξε το όχημα. Τον είδαν να μπαίνει κατόπιν σε ένα κατάστημα για να αγοράσει τη μάσκα του συγκολλητή, ώστε να αντικρίσει με ασφάλεια τον ήλιο, και μετά μας λέει το τμήμα:

«Καθώς ο Rosado στεκόταν στο πάρκινγκ δίπλα στο κλεμμένο αμάξι με το ειδικό κράνος φορεμένο και το κεφάλι στραμμένο στην έκλειψη, οι αστυνομικοί όρμησαν και τον συνέλαβαν. Δεν το είδε ποτέ να έρχεται! Αυτό συμβαίνει μια φορά στα 99 χρόνια».

http://mati-grnews.blogspot.gr/2017/08/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις