Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Θεραπεύοντας το αύριο χτίζεις ένα καλύτερο χτες για την ανθρωπότητα

Σε αυτή την στιγμή θα σου δοθεί μια ευκαιρία να αποφύγεις να «σπαταλήσεις» τον χρόνο σου (που ακόμα δεν έχεις μάθει πόσο πολύτιμος είναι) απαντώντας σε μια μικρή ερώτηση , κάτι σαν το κόκκινο και μπλε χάπι που έχεις δει σε ταινία !

Να θυμάσαι ότι το μόνο σου προσφέρω είναι η Αλήθεια …!
Πιστεύεις ότι στο επόμενο «μέλλον» η ανθρωπότητα θα καταφέρει να πετύχει το Ταξίδι στον χρόνο;
Και για να σε βοηθήσω … είτε αύριο είτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια είτε εις το άπειρο του χρόνου …πιστεύεις ότι κάποια στιγμή η ανθρωπότητα η οποιαδήποτε άλλη μορφή «νοημοσύνης» θα καταφέρει να νικήσει τα όρια του χρόνου και να ταξιδέψει μέσα του;
Αν ΝΑΙ συνεχίζεις την ανάγνωση με ανοιχτό το μυαλό σαν αλεξίπτωτο αν ΟΧΙ σταματάς εδώ και συνεχίζεις να τρως την μπριζόλα σου ακόμα και αν μέσα σου γνωρίζεις ότι αυτή η μπριζόλα δεν υπάρχει !!
Σήμερα που διαβάζεις αυτές τις πληροφορίες οι Κινέζοι επιστήμονες έχουν καταφέρει να κάνουν τηλεμεταφορα σε επίπεδο ατόμων ύλης !
Σήμερα (το σήμερα που αναφέρω σε αυτό το άρθρο με κάνει να γελάω)η ανθρωπότητα έχει φυσική θεωρεία περί ταξιδιού στον χρόνο αλλά της λείπει η ανάλογη ενέργεια που χρειάζεται για να το πετύχει !
Σήμερα η ανθρωπότητα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης κάνει εκθετικά άλματα κάθε δευετερολεπτο που περνα στην απόκτηση πληροφορίας !
Αν λοιπόν ναι , αν αύριο , αν σε χίλια χρόνια , αν κάποια στιγμή μέσα στο άπειρο οι «εκεί» κατάφεραν το ταξίδι του χρόνου ..τότε είναι και εδώ ΣΗΜΕΡΑ !!
Και όχι μόνο μια φορα αλλά δις , τρις , τετράκις φορές μέχρι να το κάνουν να παει εκεί που πρέπει το ποτάμι της ιστορίας !
Σκέψου το σαν να ανοίγεις μια πόρτα … αυτή την πόρτα αν είναι σημαντική στιγμή της ιστορίας της γης την έχεις ανοίξει όσες φορές χρειάζεται ξανά και ξανά για να γίνουν όλα τα χρόνικα ντόμινο σωστά όπως βολεύει τους «εκεί» και την δική τους ιστορία !
ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ

Για να αλλάξεις μια χρονογραμη θα πρέπει να έχεις τον τρόπο να προσομοιώσεις την εξέλιξη και της παραμικρής αλλαγής και να τρέξεις τα ανάλογα σενάρια πριν το κάνεις ώστε να είσαι σίγουρος ότι η αλλαγή αυτή δεν θα αλλάξει δραματικά το «μέλλον» που αποζητας !
Θα πρέπει να έχεις κβαντικούς υπερυπολογιστες ..η άλλους υπολογιστές που τους σημερινούς υπολογιστές του βλέπουν και γελάνε !
Να σκεφθείς ότι για έναν πολιτισμό που βρίσκεται ένα εκατομμύριο έτη μπροστά στον χρόνο εμείς είμαστε απλά για αυτούς αμοιβάδες σε νόηση !!
Λογικά λοιπόν λόγω των απίστευτα μεγάλων αποκλίσεων σε ντόμινο γεγονότων μέσα στην απόσταση του χρόνου οι αλλαγές που θα ήταν δυνατόν να επιβληθούν έχουν δοκιμαστεί εκατομμύρια φορές σε παραλλαγές ώστε να πετύχουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι «εκεί»…(Τώρα αν αυτό θες να το πεις εικονική πραγματικότητα πλέον δεν θα είσαι και μακριά μιας και αν οτιδήποτε μπορεί να γνωρίζει το παρελθόν και το μέλλον σου και μπορεί να επιβληθεί στον χρόνο δεν είναι και πολύ μακριά από το να γράφεις έναν κώδικα για ένα 3d παιχνίδι )
Πιο απλά είναι χαζό να νομίζεις ότι κάποιος θα ερχόταν από το μέλλον να σκοτώσει τον Χίτλερ γιατί αυτό θα έφερνε δραματική αλλαγή στην ιστορία (Σκέψου και ανάποδα ότι ίσως κάποιος από το μέλλον δημιούργησε τον Χίτλερ …γιατί το η τάξη μέσα στο χάος είναι καλύτερος βηματισμός έλεγχου ) …αλλά είναι λογικό να σκεφθείς ότι κάποιος μπορεί να ήρθε και να εμπόδισε για λίγο έναν επιστήμονα να σκεφθεί το επόμενο + που θα έκανε τον αλγόριθμο του να λειτουργήσει !! Η να έκανε ένα μικρο ατύχημα μέσα σε ένα αγωγό που τρέχει η Αλίκη για να βρει τον Θεό !!!
Αρα αν θα ήθελες να γίνεις κυνηγός χρονοταξιδιωτων θα έπρεπε να έχεις τον τρόπο να βλέπεις τι είναι έτοιμο , στημένο να συμβεί …τι θέλουν όλοι να συμβεί αλλά με κάποιο παράξενο τρόπο να μην συμβαίνει !
Ένα παράδοξο όμως του χρόνου είναι και οι εμπειρίες – αναμνήσεις μας …κατά πόσο η κάθε μέρα μας είναι στην ίδια χρονογραμη δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό μιας και αν με κάποιο τρόπο κάποιος μας άλλαξε χρονογραμη …πχ με το να σκοτώσει την γάτα του γείτονα πριν μια εβδομάδα ενώ χτες για εμάς η γάτα ζούσε τότε ,,,εμείς με το που γίνει η επιβολή μέσω του χρόνου θα έχουμε μέσα μας και την εμπειρία ανάμνηση της κηδείας της γάτας ..ενώ στην κανονική χρονογραμη που βιώσαμε δεν είχαμε τέτοια εμπειρία !!!
Ναι ναι ..πονοκέφαλος αλλά σε θέλω με όλη την ενέργεια σου συνειδητό εδώ μαζί μου….
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ
Η ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεμάτη από σημάδια παράξενων επισκέψεων και συμβάντων , ακόμα και πίνακες ζωγραφικης ανα τον κόσμο έχουν με κρυφούς κώδικες δείξει ότι «κάποιοι» ερχόντουσαν εδώ από παλιά !
Οι ινδικές Βέδες μιλούν για τρομερούς πολέμους όπου τα βιμανας πετούσαν πάνω από τα κεφάλια τους !
Οι σουμεριακές δελτοι ιστορούν για μια παράξενη και μυστηριώδης φυλή που μας δημιούργησε !
Η ελληνική ιστορία έχει μέσα της αποσπάσματα από ξαφνικές εμφανίσεις όντων που βοηθούσαν στις μάχες …!
Όπου και αν κοιτάξεις θα δεις την ιστορία , τα μνημεία , τους ναούς να μας μιλούν με κρυφό συμβολισμό για κάποιους που επεμβαίνουν στον χρόνο ..!
Ξανά θα στο πω να το κατανοήσεις …αν σε ένα εκατομμύριο χρόνια από σήμερα κατάφεραν οι «εκεί» άνθρωποι η μη να κατακτήσουν το ταξίδι στον χρόνο…τότε όλοι μας από τα αρχαία χρόνια ζούμε μαζί τους ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ! Και μάλιστα ζούμε την δική τους ιστορία … και όχι την δική μας !
Αν το καλό σκεφθείς η ίδια η Ζωή θέλει να εξελιχθεί να αποικίσει να φυτρώσει σε όλο το σύμπαν !
Αν το σκεφθείς χωρίς εγωισμό σίγουρα είσαι ένα μικρο μαιμουδακι μπροστά σε έναν πολιτισμό ο οποίος έχει εξελιχθεί ένα εκατομμύριο χρόνια περισσότερα από σένα ….και αν δεν είσαι μηδενιστής να πιστεύεις ότι η Ζωή καταστράφηκε πριν πετύχει το ταξίδι στον χρόνο ( μιλάμε για Ζωή όχι ανθρωπότητα ..στο μέλλον μπορεί η Ζωή να είναι οι κατσαρίδες ) τότε είναι μαθηματικά σίγουρο ότι το ταξίδι στον χρόνο έχει ήδη επιτευχθεί!
Επι της ουσίας δεν είναι η ερώτηση στο ΑΝ …αλλά ούτε και στο ΠΟΤΕ …. γιατί επειδή ΑΝ=αλήθεια=συνέβη τότε το ΠΟΤΕ= και ΤΩΡΑ !
Φαντάσου ότι είσαι ένα ον το οποίο σπαταλά τον σκοπό της Ζωής του σε -ισμους ..όταν η ίδια η Ζωή …δηλαδή η πλατφόρμα πληροφορίας που σου παραχωρεί χώρο να έχεις συνείδηση θέλει να αποικίσει το άπειρο !
Για να γίνει αποικισμός , εξέλιξη και τροχιά προς την Αθανασία όπως προστάζει η Ζωή τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα επέλεγε έναν φορέα της (εσένα) ο οποίος επιλέγει αντι να ακολουθήσει τον μεγαλύτερο σκοπό της (Αθανασία ,αποικισμός ,συμπαντικη πανσπερμία) να ακολουθεί -ισμους που από την φύση τους υπηρετούν τον θάνατο … είσαι χριστιανός και θες να ψοφήσουν οι μουσουλμάνοι και τούμπαλιν είσαι αριστερός και θες να ψοφήσουν οι δεξιοί και τούμπαλιν ..κοκ κοκ κοκ!
Κάπου μέσα στον χρόνο η ζωη κατάφερε μέσα από τις συνεχόμενες αλλαγές να βρει το ον που έχει την κατανόηση του εμείς και όχι του εγώ και την διάθεση να γινει αθάνατο …. !
Γιατί η αθανασία έχει άμεση σχέση με το τι αισθάνεσαι για το όλον γύρω σου , για τον συνάνθρωπο σου , για την ανάγκη προστασίας της Ζωής , το εμείς , την αγάπη κοκ κοκ κοκ…μόνο ένα ον με αυτά τα χαρακτηριστικα είναι λογικό να μπορέσει να φτάσει σε εναν υγιές αποικισμό του σύμπαντος !!
Ναι ΑΛΛΑ ….
Το σύμπαν είναι διπολικό , μοιάζει να είναι σχεδόν ηλεκτρικό με κρυφούς κανόνες ηλεκτρισμού που ακόμα δεν κατανοούμε …αρα υπάρχει και το θετικό και το αρνητικό …και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι στο αύριο δεν νίκησε….το » ΚΑΚΟ»!….
Αν και καλό κακό δεν υπάρχει επί της ουσίας στο σύμπαν (αυτός είναι δηλαδή και ο στόχος , ο μη διαχωρισμος σε τιποτα παρα ολα ζωη) …θα πάω με αυτή την λογική για να σε βοηθήσω να κατανοήσεις που βρίσκεσαι και που πας !
Σίγουρα δεν θα είσαι εσύ όπως είσαι σήμερα που θα βοηθήσεις την Ζωή να εξελιχτεί σωστά … δηλαδή ο πασοκισμος δεν βοηθάει την εξέλιξη της Ζωής αλλά σίγουρα βοηθάει να πας πιο γρήγορα στον θάνατο !!
Αν ο σκοπός της Ζωής είναι η αθανασία τότε όσο εσύ γαντζώνεσαι σε έναν πολιτισμό με – ισμους τόσο «ψηφίζεις» έναν καρκινικό πολιτισμό θανάτου …!!
Πως θα αλλάξεις ; … Πόσο θα αλλάξεις για να επιτευχθεί το μεγάλο σχέδιο της Ζωής ;…Αυτό θα το αποφασίσει η Ζωή με τους δικούς της ..από το «μέλλον» ..αν εσυ βεβαια παραμενεις και συνεχιζεις να αμολας αετο!!!!
Ανοικτό το μυαλό σου είπαμε θα πέσεις αλλιώς κάτω με τα μούτρα ..!
Τα πάντα είναι επιλογή …πχ εγώ δεν έχω κανέναν -ισμο μέσα μου ..έχω όμως τεράστια ανάγκη για το εμείς και έχω τόννους αγάπη για τα πάντα …τι στο διάολο ζαβός είμαι; …όχι απλά έτυχε να το επιλέξω…!!
Αν έχεις την ελεύθερη επιλογή λοιπόν και επιμένεις να γίνεσαι βορά στα θηρία της ύλης που σε υπνωτίζουν.. δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο η Ζωή από το να σου δώσει ένα σοκ και δέος …και επειδή Ζωή = + χρόνος τότε θα στο κάνει με επιβολή από τα «μπροστά» …μιας και έτσι είναι πιο απλό από το να εξελιχθεί η ίδια σε κάτι άλλο για δισεκατομμύρια χρόνια και εσύ να επιμένεις να είσαι -ισμος θανάτου !
Να μην ξεχνάμε ότι εμείς είμαστε η Ζωή … είμαστε οι στρατιωτες της !!
Αν αύριο πχ ξύπναγες και έλεγες ..ρε τι μαλακίες είναι αυτές ….γιατί σκοτωνόμαστε , γιατί μισουμε ο ενας τον αλλο , όλοι τον ίδιο χρόνο έχουμε Ζωής …όλοι στον ίδιο πλανήτη φυλακή είμαστε …πάμε όλοι μαζί να το αλλάξουμε…τότε θα θεράπευες το ΑΥΡΙΟ και θα βοηθούσες στο ΧΤΕΣ της ανθρωπότητας να μην θέλει ..ΑΛΛΑΓΗ…ΡΕΣΕΤ …ΚΑΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΣΟΚ!
Βέβαια τώρα που σε έχω βάλει να σκεφθείς το ταξίδι στο χρόνο και στην επιβολή των εξελιγμένων στην ιστορία μας …μπορείς να συνδέσεις πολλά ιστορικά γεγονότα της ανθρωπότητας από χιλιάδες χρόνια πίσω …και να αναρωτηθείς όλα αυτά τα ιστορικά γεγονότα στο τέλος τι δίδαγμα μας έδωσαν η προσπαθουν να μας δωσουν;
Ακόμα βέβαια μπορώ να πω ότι με την καλή και θετική σκέψη μπορείς να σκεφθείς ότι αυτοί του μέλλοντος είναι ας πούμε ..άνθρωποι…μπορεί να μην είναι η να είναι το βασίλειο του «κακού» (ναι μπορεί να έχουν φτάσει στην τεχνολογία του χρόνου και ακόμα τους -ισμους τους να μην τους έχουν πνίξει ) που προσπαθεί να επιβληθεί στην ιστορία μας….βέβαια μετά ανοίγει πολύ το θέμα….ανοίγει στο κατά πόσο οι «εκεί» αμύνονται η κάνουν αντίσταση ; Έχουν οι «καλοί» τον τρόπο να κάνουν και αυτοί ταξίδια; Υπάρχει εδώ άμυνα από κάποιους σε αυτή την «απειλή»; Υπάρχουν μύστες στην εποχή μας όπου ένα ταξίδι στο παρελθόν τους κατέστησε γνωστό αυτόν το πόλεμο;
Πολλές οι ερωτήσεις και γίνεται τεράστιο το όλο θέμα…τεράστιο και ασταμάτητο!
Τι γίνεται αν στο εκεί έχουν κυριαρχήσει οι μηχανές ;…….
Δεν συνεχίζω άλλο….
Πιάσε την σκέψη του ταξιδιού στον χρόνο και αναρωτησου αν έχει ήδη συμβεί ..ποιοι επιβάλλονται σε ποιον ;… για ποιο λόγο το κάνουν ; Ποιοι από την ιστορία μας μπορεί να ήταν ταξιδιώτες …και σκέψου λίγο το θέμα…το αυγό έκανε την κότα η η κότα το αυγό …αν και ο χρόνος δεν είναι έτσι όπως μας έμαθαν…..για αυτό η ιστορία μας έχει τοσα κενα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις