Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΣΤΟ ΣKΑΜΝΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ… ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ώρα της… δικαιοσύνης έφτασε για τον τεχνικό ορθοπεδικό που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 12χρονη κατά τη διάρκεια εξέτασης.

 Οι μνήμες από αυτή την υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης αναμένεται να «ξυπνήσουν» στη δίκη που έχει οριστεί να γίνει τον Νοέμβριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου. 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει η οικογένεια της 12χρονης, ο ορθοπεδικός κατά τη διάρκεια εξέτασης για τη διόρθωση σκολίωσης προέτρεψε το παιδί σε άσεμνες πράξεις. 
Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα ο ορθοπεδικός θα διόρθωνε τη σκολίωση με τη μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας. Για να γίνει αυτό είπε στο κορίτσι να βγάλει σχεδόν όλα του τα ρούχα και να καθίσει σε μια συγκεκριμένη στάση. 
Παράλληλα είχε ενημερώσει τη μητέρα του κοριτσιού ότι θα έβαζε ένα χειρουργικό γάντι στο στόμα του κοριτσιού για να ρυθμίζεται η αναπνοή. 
Ωστόσο, ο ορθοπεδικός δεν προέβη σε καμία τέτοια κίνηση αλλά προχώρησε σε άσεμνες σεξουαλικές πράξεις. 
Αργότερα η 12χρονη σοκαρισμένη με τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο ιατρείο, διηγήθηκε τι πέρασε αρχικά στην αδερφή της και έπειτα στη μητέρα της. 
Υπενθυμίζεται ότι λίγο καιρό αργότερα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του τεχνικού ορθοπεδικού μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. 
Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ο ορθοπεδικός πριν από 17 περίπου χρόνια είχε κατηγορηθεί για βιασμό μιας 18χρονης τότε φοιτήτριας και κρίθηκε αθώος με οριακή πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά. 

cretapost

http://www.aerikes-epoxes.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις