Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Kαϊλή: Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου -Πολάκης: Δωσίλογους κυνηγούσαν - «Αφού ο πατέρας σου γεννήθηκε το 1955 πως σκότωσαν τον παππού σου 6 χρόνια πριν;»

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ:
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ... ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!!!!
ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΙΔΕΣ!
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Εύα Καϊλή με άρθρο της σε σαββατιάτικη εφημερίδα, αναφερόμενη στα
εγκλήματα από κομμουνιστές στον εμφύλιο. Στην επίθεση έσπευσε να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης.

Η ευρωβουλευτής -μεταξύ άλλων- αναφέρει πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις εθνικές επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, τη γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται, αυτό είναι ύβρη για τους Έλληνες».

Αναλυτικά το άρθρο της Εύας Καϊλή

«Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της. Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Γιατί; Απλοί άνθρωποι ήταν, χωρίς πολιτική δράση. Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Ξένοι εκεί, ξένοι και εδώ. Στην Ελλάδα.

Οι δικές μας ιστορικές μνήμες είναι ριζωμένες μέσα μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις εθνικές επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, τη γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται, αυτό είναι ύβρη για τους Έλληνες και μετά την ύβρη έρχεται η νέμεσις. Αυτή η θρασύτατη κυβέρνηση, που με εντολές ξένων ξεπουλάει την περιουσία των Ελλήνων, δεν έχει ιδεολογία, παρά μόνο ιδιοτέλεια, ιδεοληπτικές εμμονές και πλάνο αποδόμησης και κατάλυσης του κράτους.

Όσες ηγεσίες, όμως, καπηλεύτηκαν τις θυσίες των απλών αγωνιστών της Αριστεράς για ελευθερία και Δημοκρατία, παρά το μανδύα αριστερής ιδεολογίας, ηττήθηκαν. Τα απομεινάρια αυτής της νοοτροπίας, που δεν έχουν φραγμούς και αναστολές, ασυγχώρητοι, ανιστόρητοι, αμόρφωτοι, που επιζητούν ένα νέο εθνικό διχασμό αντί να καλούν για εθνική ενότητα, ομοψυχία και συμφιλίωση, θα ηττηθούν και πάλι. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Έγκλημα είναι η ενοχή για πράξη άδικη που τιμωρείται από τον νόμο. Εγκλήματα με ιδεολογικό μανδύα και εγκλήματα χωρίς μανδύα είναι πάντα εγκλήματα. Και αν διεπράχθη έγκλημα, πρέπει να τιμωρηθεί, χωρίς συγκρίσεις και χωρίς εξισώσεις. Αυτά, Κοντονή. Ρώτα για να μαθαίνεις».

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απάντησε στο άρθρο της Εύας Καΐλή σχετικά με τα εγκλήματα των κομμουνιστιών καθεστώτων και τη δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές.

Αναλυτικά η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook

«Προς ευρωβουλευτίνα ΠΑΣΟΚ:
-Οι κομμουνιστές στην κατοχή κυνηγούσαν μαυραγορίτες και δοσίλογους!!!!
-τον είχες ξανά κλάψει τον παππού και παλιότερα ή τώρα πρώτη φορά, λόγω Εσθονίας, σταλινισμού και περιόδου μεταγραφών προς ΝΔ μεριά;;;»


Σάλος στο FB με Βέργο και Καιλή: Αφού ο πατέρας σου γεννήθηκε το 1955 πως σκότωσαν τον παππού σου 6 χρόνια πριν

Χαμός έχει δημιουργηθεί στα Social Media από την ανάρτηση του καθηγητή Κωνσταντίνου Βέργου ο οποίος απαντώντας στο γελοίο άρθρο της Ευρωβουλευτού Εύας Καιλή ότι οι κουμουνιστές σκότωσαν τον παππού της επισημαίνει: "Της σκότωσαν τον παππου στον εμφύλιο  λέει η κυρία βουλευτής, και ο πατέρας της γεννήθηκε το 1955".

Ο κ. Βεργος αναφέρεται και στο βιογραφικό της κ. Καιλή επισημαίνοντας ότι "ο πατέρας της γεννήθηκε το 1955 καθώς όταν γεννήθηκε η ίδια (το 1978) εκείνος ήταν μόλις 23 ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις