Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

#NAXOS - "Πατείς με πατώ σε" η Νάξος από τουρίστες (video+φώτος)

Ρεκόρ όπως φαίνεται σπάει η τουριστική κίνηση στη Νάξο αυτό το καλοκαίρι κι αυτό μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει από το αδιαχώρητο που γίνεται τόσο στις παραλίες
του νησιού όσο και στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Χώρας που κάθε βράδυ συνωστίζονται χιλιάδες παραθεριστές...
Την ανιούσα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων επιβεβαιώνοντας όσους χαρακτηρίζουν τη Νάξο ανερχόμενο τουριστικά νησί.
Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις τόσο σε ελληνικά όσο και διεθνή ΜΜΕ που εγκωμιάζουν τις ομορφιές, τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού διαφημίζοντάς το ως τα πέρατα του κόσμου.
kosmos paralia 4
Με πληρότητες που φτάνουν το 100% εξελίσσονται οι κρατήσεις για τον μήνα Αύγουστο στο νησί, ενδεικτικό στοιχείο ότι η τουριστική αγορά της Νάξου, αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ την φετινή σεζόν αν συνυπολογίσει κανείς τα μέχρι τώρα στοιχεία που υπάρχουν για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο όπου οι αφίξεις στο νησί έκλεισαν με θετικό πρόσημο.
Το ζητούμενο βέβαια για όλους, είναι η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, αφού όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των τουριστικών μας φορέων, δεν έχει σημασία αν ευημερούν οι αριθμοί των αφίξεων, αλλά αν τελικά στον απολογισμό της τουριστικής περιόδου, το οικονομικό ισοζύγιο θα είναι θετικό για τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία και ο Σεπτέμβρης αναμένεται να είναι ένας δυνατός τουριστικά μήνας.
kosmos paralia 1
Πάντως από τις αρχές του Αυγούστου το νησί "πνίγεται" κυριολεκτικά από κόσμο και αυτοκίνητα. Μία βόλτα αν κάνει κάνεις στην χώρα θα διαπιστώσει ότι γίνεται το αδιαχώρητο, στον πεζόδρομο, στα σοκάκια και στον δρόμο δίπλα στην θάλασσα, όπου ο κόσμος είναι πάρα πολύς και τα μαγαζιά γεμάτα, κάτι που είναι πολύ θετικό για τους επιχειρηματίες...
Δημήτρης Σιδηρόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις