Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

#notismarias video - Νότης Μαριάς, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής / οι δανειστές αρπάζουν τις περιουσίες μας, η Κυβέρνηση δίνει γη στους δήθεν πρόσφυγες

Βρυξέλλες, 30/8/2017
Την ώρα που οι δανειστές αρπάζουν τις περιουσίες μας, η Κυβέρνηση δίνει γη στους δήθεν πρόσφυγες, επισήμανε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»,
Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 88.6 fm, στις 29/8/2017 αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΑΜΟΣ 2000 στις 24/8/2017.
«Είχα προβλέψει ότι οι ροές των μεταναστών θα αυξηθούν, για τον απλό λόγο ότι στην άλλη πλευρά έχουν μάθει ότι όποιος έρχεται στην Ελλάδα αρκεί να συμπληρώσει μια αίτηση και θεωρείται αυτόματα προστατευόμενο πρόσωπο, τώρα μάλιστα που ο κ. Αποστόλου σκέφτεται να δώσει γη σε 1500 δήθεν πρόσφυγες στη Μακεδονία ή στη Βοιωτία » είπε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» και συνέχισε: 
«Δεν μπορεί η Ελληνική πολιτεία, την ώρα που αρπάζουν οι δανειστές την περιουσία και τα χωράφια των Ελλήνων, να δίνει Κρατική γη, μηνιαίο εισόδημα 400 ευρώ, κατοικία και άλλα προνόμια, σε διάφορους οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν πρόσφυγες και τους οποίους η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιθυμεί να τους κάνει μόνιμους κατοίκους σε αυτή τη χώρα, γιατί είναι φανερό πως στόχος τους είναι: να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια ειδική οικονομική ζώνη όπου θα δουλεύουν, με φθηνά μεροκάματα, χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, την ώρα που πάρα πολλοί Έλληνες είναι άνεργοι.
Ζητούμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει να παρέχει κίνητρα στους «πρόσφυγες» και στους παράνομους μετανάστες και είμαστε περίεργοι να ακούσουμε τη θέση της ΝΔ επί του θέματος η οποία σε διάφορα θέματα, στερούμενα ουσίας, απαντάει αστραπιαία, ενώ παρά το γεγονός ότι περάσαν μέρες από την ανακοίνωση του κ. Αποστόλου για τη διανομή γης σε δήθεν πρόσφυγες, η ΝΔ «ποιεί την νήσσα».
Το ίδιο συμβαίνει και με το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα συστημικά κόμματα και μάλλον δικαιώνονται οι επισημάνσεις μας ότι:
Τα κόμματα της Νέας Τάξης πραγμάτων έχουν κοινή γραμμή: Επιθυμούν την αθρόα προσέλευση στην Ελλάδα «προσφύγων» και κυρίως παράνομων μεταναστών, το 90% των οποίων θα το νομιμοποιήσουν και έτσι πιστεύουν αυτοί οι νεοταξικοί πολιτικοί ότι δήθεν θα επιλυθεί το δημογραφικό.
Αντί να στηρίξουν την πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια και να δώσουν κίνητρα γενικότερα στην Ελληνική οικογένεια για να αυξηθούν οι γεννήσεις, αντί να στηρίξουν την Ορθοδοξία και τις Εθνικές Αξίες, επιλέγουν πρόθυμα, άνωθεν εντεταλμένες πολιτικές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσουν».
Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το εάν πιστεύει πως το μεταναστευτικό είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο συγκεκριμένων δυνάμεων ή μια λάθος προσέγγιση από την Ευρώπη, ο Νότης Μαριάς είπε:
«Αναρωτιέμαι ποιο ήταν το κίνητρο της Κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, όταν μάλιστα δεν είχε προκύψει το μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα, να ψηφίσει νομοσχέδιο που να επιτρέπει σε μετανάστες ή πρόσφυγες, οι οποίοι δήθεν δεν μπορούν να βοηθηθούν από την Ελληνική Πολιτεία, να εργάζονται , κατόπιν απόφασης του Περιφερειάρχη, χωρίς κοινωνική ασφάλιση και άλλα δικαιώματα σε κάθε περιοχή. 
Με αυτά και με άλλα δημιουργούνται ειδικές οικονομικές ζώνες για μετανάστες.
Υπάρχει, λοιπόν, η μεγάλη αντίφαση: από τη μια μεριά ο Ελληνικός λαός πεινάει και από την άλλη δημιουργούνται ειδικές οικονομικές ζώνες, όπου οι παράνομοι μετανάστες θα δουλεύουν με χαμηλά μεροκάματα.
Πως τους ήρθε στο μυαλό να το περάσουν αυτό σαν νομοσχέδιο, που εγώ τότε είχα καταψηφίσει. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει αυτά τα περίεργα πράγματα και κάποιοι πρέπει να πάψουν να υποκρίνονται.
Επισυνάπτεται το ηχητικό με τη συνέντευξη του Νότη Μαριά στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 88.6 fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις