Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριο ξύλο σε μπαρ στη Νάξo

Θαμώνες αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό και ξυλοφόρτωσαν τους ιδιοκτήτες Beach Bar

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε μπαρ σε παραλία της Νάξου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, παρέα Έλληνων διασκέδαζε στο Beach Bar στην Αγία Αννα της Νάξου, έφαγαν
ήπιαν, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν δημιουργήθηκε παρεξήγηση σχετικά με την απόδειξη ή το τιμολόγιο και τον τρόπο πληρωμής του λογαριασμού, με αποτέλεσμα ιδιοκτήτες και πελάτες να πιαστούν στα χέρια και να επιδοθούν σε… άγριο ξυλοδαρμό.

Το μπαρ μετατράπηκε σε αρένα με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να εκτονώσουν την κατάσταση, η οποία είχε ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο.

Από τον άγριο ξυλοδαρμό καταστηματάρχες και υπάλληλος του bar κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ο υπάλληλος ξυλοκοπήθηκε τόσο, που η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή από τους γιατρούς και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αναφερόμενοι στο περιστατικό οι δικηγόροι του νεαρού υπαλλλήλου ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη γνάθο και αναμένεται να χειρουργηθεί τη Δευτέρα ανέφεραν: Κωνσταντίνος Γώγος: "Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τους δράστες αναμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης", Άγγελος Κάγκουρας: "Δεν μπορεί να νομίζει ο καθένας ότι είναι ξέφραγο αμπέλι το νησί και θα κάνει ότι θέλει χωρίς να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου"


Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός που έκανε η παρέα των 6, που μένουν μόνιμα στο Μενίδι, ανερχόταν στα 400 ευρώ περίπου. Ποσό το οποίο αρνήθηκαν να πληρώσουν. Μάλιστα μετά τον ξυλοδαρμό αποπειράθηκαν να δαφύγουν από το νησί με δικό τους σκάφος, ωστόσο συνελλήφθησαν από το πλήρωμα σκάφους του λιμενικού.

Οι 6 κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.