Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Όχημα στο Παρίσι έπεσε έπεσε εσκεμμένα πάνω σε Γάλλους στρατιώτες - Αρκετοί τραυματίες (PHOTOS)

«Αρκετοί» είναι οι τραυματίες στρατιώτες στο προάστιο Λεβαλουά - Περέ του Παρισιού, όταν έπεσε πάνω τους «όχημα», όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.


Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται με κατάγματα, άλλοι τέσσερις πιο ελαφρά, ενώ κανενός η ζωή δεν απειλείται.

Το συμβάν έγινε στις 8 το πρωί τοπική ώρα και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν πρόκειται για επίθεση ή για τροχαίο, ούτε εάν ο οδηγός ήταν μόνος του ή εάν είχε συνεπιβάτες, καθώς η αστυνομία αναζητά το όχημα.

Οι στρατιώτες είχαν μόλις κατέβει από το όχημα που τους μετέφερε στην περιοχή όπου επρόκειτο να αναλάβουν βάρδια, κοντά στο δημαρχείο του προαστίου, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που ισχύουν στην γαλλική πρωτεύουσα μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Σε συναγερμό βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι γαλλικές αστυνομικές αρχές, καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε εσκεμμένα πάνω σε Γάλλους στρατιώτες και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Μέχρι στιγμής, το περιστατικό δεν έχει χαρακτηριστεί από τις αρχές ως τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο είναι αρκετά τα ανάλογα περιστατικά που έρχονται στο νου, όταν ένα όχημα πέφτει εσκεμμένα σε πεζούς. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί έξι στρατιώτες, οι δύο εκ των οποίων, φέρουν σοβαρά τραύματα.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις