Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η προετοιμασία του «Πολέμου» γίνεται αυτή την στιγμή μέσα στην συνείδηση σου ..

Λέξη κλειδί στον προγραμματισμό της συνείδησης σου αλλά και συντονισμός στο να το «φέρεις» είναι ……
Χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα …Πόσες φορές το έχεις ακούσει τον τελευταίο καιρό;
Και από πότε ξαφνικά υπάρχουν «αδέσποτες» σφαίρες ; ….
Πριν μήνα ίσως παραπάνω έγινε το πρώτο συμβάν και από τότε το θέμα έχει επαναληφθεί πολλάκις (κάτσε ψάξε μόνος σου ) …και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά έχει πάρει παγκόσμια μορφή επιδημίας …!
Πως είναι δυνατόν μέχρι χτες στην «συνείδηση» σου να μην υπήρχαν «αδέσποτες» σφαίρες και τώρα ο όρος να είναι σχεδόν συνήθεια και καθημερινός ;
Με ποιο τρόπο το σύμπαν μιμείται το ένα αρχικό συμβάν;
Είναι έτσι η κάποιος πούστης πληρωμένος φονιάς (πολλοί ανα τον κόσμο που σέρνονται στις ποδιές των πεφωτισμένων ) κατά επιλογή και με τυχαιότητα σημαδεύουν σε μπαλκόνια , τραίνα , μηχανάκια κοκ κοκ …και πατάνε την σκανδάλη ώστε η «αδέσποτη» σφαίρα να ξεκινήσει το ταξίδι της ελευθεριας της ;
Ζεις πια σε ενα περιβάλλον με «σφαίρες» ..ζεις σε έναν κόσμο πια που ανα πάσα στιγμή μπορείς να φας μια σφαίρα στο κεφάλι … Θα πεις μα δεν έχω άγχος ..νομίζεις φιλε ότι δεν έχεις άγχος …ο νους λειτουργεί με πολύ διαφορετικό τρόπο …η ενέργεια το ίδιο … το υποσυνείδητο το ίδιο .. χαλαρός τελείως δεν είσαι και δεν πρόκειται ποτέ να είσαι ..και πότε δεν θα μάθεις τις δυνάμεις που σου στερήθηκαν μέσα από την τεχνητή φοβία σου !
Πριν λίγο στις ειδήσεις ένας πατέρας έπεσε νεκρός από «αδέσποτη» σφαίρα προσπαθώντας να προστατεύσει το παιδί του …στην Τουρκια..
Σήμερα στην Κένυα ένα κοριτσάκι έχασε την ζωη του όταν στο μπαλκόνι που ήταν πέρασε μια «αδέσποτη» σφαίρα …!
Τα κανάλια τρελαίνονται για τα τρία Σ …ΣΕΞ,ΣΤΕΜΑ,ΣΤΡΑΤΟΣ …και ότι έχει αίμα και πόνο πουλάει ….αλλά κατά πόσο … η εικόνα και η πληροφορία εξυπηρετεί τον μαυροψυχη ; κατά πόσο στο βωμό της τηλεθέασης;.. όλοι αυτοί προσκυνούν το μέγα σχέδιο της συγκομιδής ;
Τον ανθρωπάκο πίσω από το μόνιτορ που επιλέγει τι θα παιχθεί και τι όχι…πρέπει να τον πάρω και να του σπάσω τα δάχτυλα ένα ένα… αν δεν μπορεί να κατανοήσει η ηλιθιότητα του ….ότι η πληροφορία δεν έχει μόνο έναν δρόμο … αλλά είναι και όπλο αποδοχής !!!!
Ζεις πια σε έναν κόσμο με «αδέσποτες» σφαίρες και απλά … το προσπερνας γιατί έχεις έναν ενφια να πληρώσεις … δεν παίρνεις χαμπάρι τι μαγειρεύουν μπροστά στα μάτια σου …και σε λίγο καιρό θα έχεις πάρει θέση …θα έχεις αποδεχτεί αποφάσεις ιστορίας νομίζοντας ότι εσύ το σκεφθηκες το ΝΑΙ … νομίζοντας ότι έχεις ελευθερη βουληση !
Πιο πολύ και από τις σφαίρες τελικά επικίνδυνος είσαι εσύ … !!
Μέσα σε λιγότερο από 60 μέρες κατάφερε το σύστημα να σε κάνει να έχεις αποδεχθεί χωρίς καμία αντίδραση ότι στο περιβάλλον εκτός από αδέσποτα σκυλιά που τους ρίχνουν φολες υπάρχουν και «αδέσποτες» σφαίρες …που σύντομα θα ψάξουν να βρουν με ποιον τρόπο να της σταματήσουν…. λες αυτός ο τρόπος να είναι για το καλό σου;
Το σοκ και δέος φίλε μου υπάρχει και θα υπάρχει όσο θα συνεχίζουν να υπάρχουν κοιμισμένοι χάνοι που ανοίγουν το στόμα διάπλατα μόλις η οπερέτα περάσει σε ντελίριο ..!!
Μουσικούλα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.