Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Χαμός στη Βουλή: Άγριος καυγάς Πολάκη-Γεωργιάδη (Video)

Πολύ υψηλοί τόνοι και βαρύτατες εκφράσεις ακούστηκαν στη Βουλή, στη διάρκεια αντιπαράθεσης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.
 
Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε με τι βαθμό τελείωσαν το Λύκειο και μιλούν για αριστεία. Στη συνέχεια πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο κ.Πολάκης, τον λόγο πήρε ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε πολύ αυστηρό ύφος είπε «Εγώ σε ξέρω πολύ καλά και θα σε κλείσω φυλακή».

«Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τα έδρανα της αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.
 
«Στο χαλάσαμε. Κοίταξε με καλά Πολάκη, από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός, αλλά είσαι πολύ βρώμικος». Μάλιστα του ζήτησε να καταθέσει το πτυχίο της ειδικότητάς του, ενώ απάντησε για τις σπουδές του.
 
«Βγαίνουν και μιλάνε για αριστεία ποιοι σε ποιους;» διερωτήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός και προχώρησε σε μια απαρίθμηση των ακαδημαϊκών του επιτυχιών ώστε να πείσει ότι είναι ο πλέον αρμόδιος για να μιλά για θέματα αριστείας.
 
«Εγώ τελείωσα το Λύκειο με 20 και αποφοίτησα από την Ιατρική σε 6,5 χρόνια. Εσείς πόσα μόρια πήρατε στις Πανελλαδικές που μας μιλάτε για αριστεία; Ο Τζήμερος που βγαίνει και μιλάει έχει πάρει πτυχίο;», είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.
(πληροφορίες: enikos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις