Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πάμε Πόλεμο ; Χαμός στο Αιγαίο ,με 10 Οπλισμένα F-16 βγήκαν οι Τούρκοι …20 Παραβιάσεις και 2 Εμπλοκές!

Αν αυτό δεν είναι πρόβα Πολέμου δεν ξέρουμε πως αλλιώς είναι η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των δύο Χωρών …Εκτός βέβαια απο το Βομβαρδισμό των Στρατιωτικών εγκαταστάσεων και των Υποδομών !
Συγκεκριμένα  10 Τούρκικα Μαχητικά F-16  όλα Οπλισμένα σε 5 σχηματισμούς ανά ζεύγη όρμησαν στο FIR Αθηνών απο διαφορετικά σημεία και προέβησαν σε 20 Παραβιάσεις ενώ σημειώθηκαν και δύο σκληρές  Εμπλοκές από το ίδιο τούρκικο Ζεύγος !
Οι Εμπλοκές σημειώθηκαν η πρώτη την 11:10 Βόρεια των Ψαρρών και η δεύτερη πέντε λεπτά αργότερα  βόρεια της νήσου Χίου απο το ίδιο Τουρκικό ζεύγος …Τα Ελληνικά Μαχητικά που ενεπλάκησαν ήταν απο την Αεροπορική βάση της Αράξου !
Στον αντίποδα τώρα  tο ΑΤΑ απογείωσες ούτε λίγο ,ούτε πολύ 10 Μαχητικά F-16   απο 5 Πολεμικά Αεροδρόμια …Άραξο,Αγχίαλο ,Σούδα ,Καστέλι και Λήμνος !
Το να ίπτανται και να εμπλέκονται 20 Οπλισμένανα Μαχητικά σε ένα χώρο  όπως το Αιγαίο …Το ατύχημα παραμονεύει και ζήτημα χρόνου να συμβεί ανά πάσα στιγμή …Το τι θα ακολουθήσει είναι αδύνατο να περιγραφεί !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     5 (5 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      10
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      10
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      10
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :       20
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :       2
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω  Α/Φ ανακοινώνει το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική…Τρέχα γύρευε!
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις