Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΜΟΣ-Ιρακινός πήγε να βι@σει 19χρονο Σύρο,και βγήκαν τα μαχαίρια.5 στο νοσοκομείο

Ιρακινός πήγε να βιάσει Σύρο,και βγήκαν τα μαχαίρια.5 στο νοσοκομείο στην Σάμο!
«Πλούσιο» είναι το αστυνομικό δελτίο από τα έργα και τις 

ημέρες «προσφύγων» και «οικονομικών μεταναστών» στην Ελλάδα. Άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα, δε διστάζουν να μαχαιρωθούν μεταξύ τους για διάφορες αφορμές: Από κλοπή κινητών τηλεφώνων μέχρι βιασμό!

Μέσα σε τρεις μόνο ημέρες οι μελλοντικοί συμπολίτες, μετά την «ενσωμάτωσή» τους στην ελληνική κοινωνία, για όσο καιρό ακόμη θα ονομάζεται έτσι, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις ενεπλάκησαν σε αιματηρά περιστατικά με ένα νεκρό και αρκετούς τραυματίες.

Μετά την δολοφονία Πακιστανού στα Οινόφυτα από ομοεθνείς του, και τα άγρια επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα, για κλοπή κινητών τηλεφώνων και στις δύο περιπτώσεις ένα νέο συμβάν στη Σάμο αυτή τη φορά ήρθε να συμπληρώσει την "τριλογία" αίματος.



Πιο συγκεκριμένα πέντε αλλοδαποί, τραυματισμένοι όλοι από μαχαίρια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου μετά συμπλοκή μεταξύ τους στο ΚΕΠΑ (Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών) του νησιού και αιτία τον βιασμό ενός 19χρονου Σύρου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 19χρονος Σύρος καταγγέλλει ότι τρείς Ιρακινοί παράνομοι μετανάστες αποπειράθηκαν να τον βιάσουν το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου.

Την απόπειρας ακολούθησαν άγριες συγκρούσεις με αποτέλεσμα πέντε αλλοδαποί, τραυματισμένοι όλοι από μαχαίρια, να οδηγηθούν στο νοσοκομείο του νησιού όπου νοσηλεύεται ο ένας από αυτούς που φέρεται ως ένας από τους τρεις δράστες που επιχείρησαν το βιασμό.
Να σημειωθεί ότι οι συγκρούσεις αυτές δεν έγιναν εντός του ΚΕΠΑ αλλά μέσα στην πόλη της Σάμου και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρία άτομα και επεκτάθηκαν μέσα στον καταυλισμό αργότερα με δυο ακόμα τραυματίες.

Εκτός από το νοσηλευόμενο για την απόπειρα βιασμού του 19χρονου, κρατείται ακόμα ένας Σύρος ενώ αναζητείται ένας τρίτος.

Ας σημειωθεί τέλος ότι στο ΚΕΠΑ Σάμου με υποδομές για 700 άτομα, σύμφωνα με στοιχεία του... Εθνικού Συντονιστικού κέντρου «ελέγχου συνόρων», μετανάστευσης και ασύλου, διαμένουν 2.369 αλλοδαποί, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες και με την συνοδεία σκαφών του Λ.Σ.

Συνολικά στο νησί σήμερα καταμετρήθηκαν 2.592 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι στο σύνολό τους αναμένουν απάντηση σε αίτημα χορήγησης «ασύλου». Κανένας όμως δεν πρόκειται να απελαθεί, καθώς η πάγια διαδικασία είναι διεκπεραίωσή τους στην Αθήνα, για την αποσυμφόρηση του ΚΕΠΑ και στη συνέχεια ένταξη στην ελληνική κοινωνία.


Από την Παρασκευή έως και σήμερα έφτασαν στα νησιά του Α. Αιγαίου, χωρίς το παραμικρό εμπόδιο τουλάχιστον 500 αλλοδαποί μουσουλμάνοι.  



 πηγή
http://www.epixirimatias.gr/2017/09/19-5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις