Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ («φουκαριάρης») ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (!) "KAΛΑΜΑΤΑ" «ΜΟΥΓΚΑ» ΠΑΝΤΟΥ…

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ («φουκαριάρης») ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 3 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ (!) της ‘ΔΙΑΣ’ στην Καλαμάτα! «ΜΟΥΓΚΑ» ΠΑΝΤΟΥ…
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ «Θ Α Μ Μ Ε Ν Η» ΕΙΔΗΣΗ!
3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ‘ΔΙΑΣ’ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ !

Πρωτοφανές περιστατικό άγριας συμπλοκής συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 07/09 λίγο μετά τις 20:00, στην οδό Μακεδονίας, που κατέληξε στη σύλληψη του Αιγυπτίου δράστη και στον τραυματισμό τριών αστυνομικών της ομάδας ‘ΔΙΑΣ’!
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών εκτυλίχτηκαν σκηνές που περισσότερο θύμιζαν ταινία αστυνομικής καταδιώξεως, σε έναν από τους κεντρικότερους και πολυσύχναστους δρόμους της Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το απόγευμα όταν υπήρξε καταγγελία πως ένα άτομο νεαρής ηλικίας αλλοδαπός, Αιγυπτιακής υπηκοότητας, μικροκαμωμένος, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, παρενόχλησε κοπέλλα στο Δημοτικό Πάρκο της Καλαμάτας.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 4 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για να επιληφθούν του συμβάντος και ο νεαρός τούς επιτέθηκε με μαχαίρι με μεγάλη λεπίδα- πάνω από 20 εκατοστά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα κάποιοι μιλούν για “χατζάρα”- ενώ στο άλλο χέρι κρατούσε κι ένα κατσαβίδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι 3 αστυνομικοί πάνω στην συμπλοκή για να τον αφοπλίσουν.
Ο δράστης χτύπησε με το μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν αστυνομικό, στην πλάτη τον άλλο και στο στήθος τον τρίτο, ενώ ένας απο τους τραυματίες αστυνομικούς έχει και σπασμένο δάχτυλο απο τη συμπλοκή.
Το επεισόδιο ξεκίνησε από το Δημοτικό Πάρκο Καλαμάτας– όπου έγινε και η επίθεση στην κοπέλλα- και μεταφέρθηκε στους παράδρομους της Μακεδονίας όπου τελικά κατάφεραν και τον συνέλαβαν.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τον δράστη οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές για εκφοβισμό ώστε να πετάξει το μαχαίρι και να παραδοθεί ο δράστης, αλλά αυτός ήταν απτόητος. “Σαν να μην είχε επαφή με την πραγματικότητα” λένε οι αυτόπτες μάρτυρες.
Μάλιστα ένας θαμώνας καφενείου του πέταξε μια καρέκλα (!) για να τον μπλοκάρει και να τον σταματήσει και εκεί ο δράστης σκόνταψε και έχασε το παπούτσι του.
Σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ώσπου τελικά εκείνοι τον μπλόκαραν στην είσοδο πυλωτής πολυκατοικίας μετά απο 15λεπτη καταδίωξη.
Στον εγκλωβισμό και τη σύλληψή του συνέβαλαν και πολίτες. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για σεσημασμένο άτομο που και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ανάλογο περιστατικό.
Και οι τρεις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Άναυδοι έμειναν οι περαστικοί και οι περίοικοι της Μακεδονίας από το περιστατικό, καθώς εκτυλίχτηκε σε ώρα που τα καταστήματα ήταν ανοιχτά, υπήρχε πολύς κόσμος που ψώνιζε και τρομοκρατήθηκαν με τη συμπλοκή που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια τους.
Μάλιστα αρκετοί από αυτούς έβγαλαν τα κινητά και φωτογράφιζαν μέσα στη μέση του δρόμου, “εμποδίζοντας την διέλευση των αστυνομικών οχημάτων αλλά και του ασθενοφόρου, και φυσικά θέτοντας σε κίνδυνο – εντελώς ανόητα και χωρίς λόγο και την δική τους ασφάλεια”, όπως τόνισε με έμφαση ο εκπαιδευτής οδήγησης Κώστας Παπαμικρουλέας που διαθέτει το γραφείο του στην οδό που έγινε το περιστατικό.

messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις