Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

“Μπλόκο” στην Αγία Μαρίνα! 3 οδηγοί φορτηγών με μπάζα (;) πιάστηκαν “στα πράσα”!

Άμεση αντίδραση της ηγεσίας του ΓΕΝ στο δημοσίευμα του Militaire.gr για τις καταγγελίες απόστρατων οι οποίοι ανέφεραν πως στο λατομείο που βρίσκεται δίπλα
στο θέρετρο του ΠΝ στην Αγία Μαρίνα,φορτηγά αδειάζουν μπάζα, σκουπίδια ακόμη και ιατρικά απόβλητα!
Ο διοικητής της Αγίας Μαρίνας αμέσως μετά από το δημοσίευμα, εκτελώντας διαταγή της ηγεσίας του ΓΕΝ, πήγε στο λατομείο και διαπίστωσε πως πράγματι έχει μετατραπεί σε “σκουπιδότοπο”. Αμέσως μετά έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα και ζήτησε αστυνομικές δυνάμεις να πάνε στο λατομείο, όπως κι έγινε.
Στο δρόμο για το λατομείο, περιπολικά της αστυνομίας έστησαν μπλόκο και λίγο αργότερα ένα φορτηγό έκανε την εμφάνισή του. Ο οδηγός του,μόλις είδε τα περιπολικά ακινητοποίησε το φορτηγό ,κατέβηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας! Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και την ίδια στιγμή άλλα δύο φορτηγά εμφανίστηκαν! Τελικά και οι τρεις οδηγοί οδηγήθηκαν στο τμήμα!
Το ΠΝ ζήτησε ήδη από την περιφέρεια Αττικής ειδικούς οι οποίοι θα ελέγξουν το φορτίο των τριών φορτηγών για να διαπιστωθεί αν μεταξύ των απορριμάτων που μεταφέρουν υπάρχουν και ιατρικά απόβλητα. Έτσι κι αλλιώς όμως προκαλούνται ερωτήματα ποιος και γιατί μετέτρεψε το παλαιό λατομείο σε σκουπιδότοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις