Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η 4η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ..

Το «Borsalino» θα το κρατήσουμε!

ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ σήμερα στο Ρέθυμνο.
  «Ξαναχτύπησαν τα ξένα funds. Επεισόδια και συλλήψεις σήμερα το πρωί». Όποιος κυκλοφορούσε στο ξημέρωμα της ημέρας θα νόμισε ότι μάλλον στρατιωτική δικτατορία είχε επιβληθεί στη χώρα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει όλα τα σημεία των δρόμων που οδηγούν στην οδό Αρκαδίου, και ειδικότερα στο κατάστημα «Borsalino» του Αντώνη Πατερογιαννάκη, προκειμένου εκπρόσωποι ξένου fund που έχουν εξαγοράσει το δάνειο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, να κατάσχουν το κατάστημα. Κάτι που επιχειρήθηκε άλλες δύο φορές το τελευταίο διάστημα.

Πριν γίνει ο αποκλεισμός της περιοχής είχαν προλάβει και είχαν συγκεντρωθεί στο κατάστημα συμπολίτες αλληλέγγυοι, μικρός βέβαια αριθμός (καθώς ο αποκλεισμός από τις δυνάμεις της αστυνομίας, εμπόδισε μεγαλύτερη προσέλευση) όμως και πάλι οι αλληλέγγυοι που συγκεντρώθηκαν κατάφεραν και δεν επέτρεψαν στα κοράκια να ολοκληρώσουν το «έργο» τους… Είναι λεβέντες και έχουν την αγάπη μου…. Μάλιστα, ένας φίλος πήρε μία ντουντούκα και προσπάθησε όπως μπορούσε μέσα στον αποκλεισμό αυτό, να ενημερώσει και να ξεσηκώσει κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Και επειδή αυτός ο άνθρωπος έχει μεγαλώσει στο μεροκάματο κι όταν ήταν μαθητής έτρωγε σε σισίτια, και ζητούσε από τον δάσκαλο στο σχολειό να φεύγει μισή ώρα νωρίτερα να προλαβαίνει το σισίτι, έχω να πω στο κοράκι και σ’ όλα τα κοράκια και τους δικαστικούς επιμελητές που έχουν στην «υπηρεσία» τους, πως όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει σε σισίτια να είναι προσεκτικοί διότι δεν θα τα καταφέρουν εύκολα να τους βάλουν κάτω όπως νομίζουν….

Δυό-τρία πράγματα θέλω να πω (με όλη την προσοχή που πρέπει όλοι μας να έχουμε στις αναφορές μας στην υπόθεση αυτή και στις όσες παρόμοιες που θα ακολουθήσουν):

1. O αστυνομικός αποκλεισμός ξημερώματα Σαββάτου μιας μεγάλης περιοχής, προκειμένου να αποτραπεί η συγκέντρωση συμπολιτών, έδειξε ότι τα ξένα ή ντόπια «fund’s», οι τραπεζίτες, τα κάθε λογής κοράκια είναι αδίστακτα, θα μεταχειριστούν τη βία στην έσχατη μορφή για να εξαθλιώσουν το λαό μας, να αρπάξουν ό,τι κινητό και ακίνητο δημιουργήθηκε με κόπο και ιδρώτα. Διερωτώμαι εαν η δουλειά της αστυνομίας είναι να καταστέλλει τη λαϊκή κοινωνία και να υπηρετεί το άθε κοράκι που αρπάζει τον ιδρώτα και την περιουσία του λαού, (όπως κάνει σήμερα με την …»αριστερή» μας κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια…), ή να προστατεύει το λαό από τα τρισάθλια κοράκια που τον κατασπαράσσουν. Ας δώσουν μία απάντηση σε αυτό ο Τόσκας και το άλο φασισταριό ο Τσίπρας…
Έχω πάντως να πω ότι την ώρα που πέρασα σήμερα από το «Borsalino», ήταν εκεί έξω δύο αστυνομικοί. Ένστολοι. -Με πολιτικά ρούχα ασφαλίτες, ίσως και μάλλον ήταν περισσότεροι-… Τους είπα την ιδιότητα μου (…σε ανεργία βέβαια τώρα) τους ζήτησα να με ενημερώσουν…. Ο ένας εντελώς απρόθυμος, ο άλλος κάπου πιάνω στο μάτι μου, έχει διάθεση να μιλήσουμε, πάμε πιό πέρα κάνουμε μια δήθεν βόλτα. Τα γεγονότα, μου τα είπε όπως ακριβώς συνέβησαν… Το διασταύρωσα μετά…. Κάποια στιγμή μου λέει: «…Mη νομίζεις ότι όλοι εμείς…»…. Τον διέκοψα και δεν θέλησα να τον φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε να τον ρωτήσω γιατί επέλεξε το επάγγελμα αυτό, κ.λπ….
2. Το γεράκι σήμερα, -εκείνος ο αδιανόητος δικαστικός επιμελητής- εκείνος που τον μεν Αντώνη Πατερογιαννάκη, τον υβρίζει, τον συκοφαντεί, τον αποκαλεί στα κοινωνικά δίκτυα «…καταχραστή!» κ.λπ, τους δε Ρεθεμνιώτες αλληέγγυους τους αποκαλεί …»Πενήντα μαλάκες του Ρεθύμνου»… Ναί! έτσι τους έγραψε ο γελοίος, εκείνο λοιπόν το γεράκι να ξέρει ότι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕ! Δεν ολοκλήρωσε την αποστολή του όσες κλούβες των ΜΑΤ και να έφερε…. Ας το καταλάβει….
Γενικότερα έχω να πω: Προσπαθούν όλοι αυτοί, να κατασυκοφαντήσουν την κοινωνία μας. Καθένα που χρωστάει στις Τράπεζες τους και τις Εφορίες τους, τον ονομάζουν «καταχραστή»,»αποτυχημένο» κ.λπ… Καθέναν που αντιστέκεται τον ονομάζουν «αλήτη» και δεν συμμαζεύεται…. Λένε απίστευτα ψέμματα, αλλοιώνουν αριθμούς…. Ε! λποιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…. Και επειδή η κοινωνία του Ρεθύμνου -και του κάθε Ρεθύμνου- είναι ολίγον τι μικρή και ο ένας μας εδώ γνωρίζει τον άλλον…. σου λέω λοιπόν αλήτη δικαστικέ επιμελητή, ότι είσαι πολύ λίγος για να αναφέρεσαι στον Αντώνη Πατερογιαννάκη, πολύ ελάχιστος για να αποκαλείς τους λεβέντες συμπολίτες μου «μαλάκες»… Κυτάξου στον καθρέφτη κάθαρμα…
3. Σε επόμενη ανάρτηση θα πούμε πολλά περισσότερα….
Στον Αντώνη Πατερογιαννάκη θέλω να πω τώρα κάτι…. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζω κάτι δεκαετίες….
«Αντώνη! Εδούλεψες από κοπέλι…. Ξέρω τις ιστορίες σου από κοπέλι στην Αθήνα που εκουβαλούσες ρούχα, και ξέρω πόσο εκείνοι οι άνθρωποι σε εκτίμησαν. Ξέρω, επανήλθες στο Ρέθυμνο, ξεκίνησες από ένα μαγαζάκι στην Βάρδα Καλλέργη, ανέβηκες σκαλοπάτι- σκαλοπάτι, μπήκες στην Αρκαδίου, στου Νίκου και της Ελισσώς το σουβλατζίδιο απέναντι, πήγες μετά εκεί που πήγες πάλι στην Αρκαδίου. Παντρεύτηκες τη Ρηνιώ! Την Ειρήνη Λαγουδάκη, αποκτήσατε τρία παιδιά, τον Μανώλη, την Γεωργία και την Αγάπη.
Ετίμησες την κοινωνία του Ρεθύμνου όσο ελάχιστοι…. Καθόμουν το μεσημέρι μ’ έναν φίλο μας και μου έλεγε: ..» Η μάννα μου (του φίλου μας η μάννα, που μάλιστα θα έρθει να σε δει μετά από χρόνια) μου έλεγε προχθές με δάκρυα, ότι τα παιδιά τα έντυνε με ποιοτικά ρούχα «από του Μπορσαίνο»…. και με λίγα λεφτά… Αντιλαμβάνεσαι λοιόν ότι κάποιοι θυμούνται και ξέρουν…. Επίσης, όλοι οι εργαζόμενοι σε εσένα, -και είναι δεκάδες!- ξέρω πόσο σε εκτιμούν….
….
Προχώρα και μην το βάζεις κάτω. Το «Borsalino» θα το κρατήσουμε. Έμαθα έγέννησε προ ημερών η Αγάπη.. Τρίτη φορά παππούς, τρίτη φορά γιαγιά η Ρηνιώ.

Κύτταξε Αντώνη όλες αυτές τις μέρες αυτά τα υπέροχα εγγονάκια… Κύττα τα στα αθώα ματάκια τους!
ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! βρε Αντώνη! Είμαι βέβαιος θα το κάνεις… Κύττα τα ματάκια τους και θα βρεις εκεί το κουράγιο..
….
Η ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ….
(Α! και κάτι τελευταίο! Θα υπάρξουν προβοκάτσιες! Να είμαστε προσεκτικοί!….)
-Δ.Τζ.
Μπεμπής Σταύρος :
Η κατασχεση εκτελεση δεν ολοκληρωθηκε. Το κορακι ισως ξαναρθει. Τοτε θα φερουν ολοκληρη στρατια να βοηθησουν το φαντ να ολοκληρωσει το κατοχικο σκοπο του;Ειναι θλιβερο. Σχεδιασαν οργανωσαν ολοκληρη επειχειρηση για να βοηθήσουν να βγαλει μεροκαματο 50.000 ευρώ ο υπαλληλος των φαντ.Να κατασχεθει απ φαντ συμπολιτη μαγαζι που εχει πληρωσει περιπου το 80% του δανείου βαζοντας συμπολιτες των 800 ευρω να ερθουν απεναντι με αλλους ελληνες.Ενα ουσιαστικά εμφυλιο πηγαν να επιφερουν.Ολα αυτα για να γινει η εκτέλεση κατασχεσης.Ελληνες το κορακι στην ουσια εκανε εκτελεση των ρεθυμνιωτων των αστυνομικων για το μικρομεροκαματο του.Εκτελεσε την αστυνομια και τον λαο.Και αυτος γελουσε.Ρωτω ποιοι νιωθουν περηφανοι απ ολο αυτο;Ποιος κερδιζει ποιος χάνει;Αυτα θα τα καταγραψει η Ιστορια.Καποιοι θα περασουν στην χωματερη τις Ιστοριας οταν καποτε επανέλθει η λευτερια και η Δημοκρατία. Εμας θα κλεισει καποια στιγμη ο κυκλος μας. Οταν θα κλεισει αυτος ο κυκλος θελω να εχω αφησει την ανάμνηση στα παιδια μου οτι εκανα αυτο που μου αναλογει.Εσεις;
ΤΑ ΦΑΣΥΣΤΕΡΑ ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις