Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Έτσι θα μας απαγορεύουν να μιλάμε για τον Χριστό

Ζούμε εποχές, όπου η «ελευθερία έκφρασης» περιορίζεται στις επιτρεπόμενες από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων ή αλλιώς πολιτικά ορθές απόψεις.

Το να μιλάει κάποιος για τον Χριστό, για παράδειγμα, δεν είναι ορθό, διότι έτσι προσβάλλονται οι μετανάστες, οι οποίοι κατακλύζουν την Δύση. Στην Κίνα, χώρα κομμουνιστική, άρα πρότυπο για τις όποιες αριστερές κυβερνήσεις στην Ευρώπη, οι αξιωματούχοι έκλεισαν χριστιανική Ακαδημία, ο οποίος δίδασκε ηθική σε μικρά παιδιά, επειδή όπως λένε τους έκανε πλύση εγκεφάλου.
Δηλαδή τότε ο Κομμουνισμός και η καθοδήγηση του Κόμματος τι κάνει;
Η χριστιανή Ms. Zhu αποκαλύπτει σε μέσα μαζικές ενημέρωσης πως στις 14. Σεπτεμβρίου αξιωματούχοι έφτασαν σπίτι της, κατάσχεσαν χριστιανικά βιβλία της Ακαδημίας και της διεμήνυσαν πως κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά σε σχέση με την θρησκεία. Επιπρόσθετα, αφαίρεσαν αντικείμενα που ανήκαν στην Εκκλησία, συμπεριλαμβανομένου ενός υπολογιστή, βάζοντας τελικά λουκέτο στην Χριστιανική Σχολή!
Αυτά έρχονται και σε εμάς, αγαπητοί αναγνώστες! Μην σας ξεγελά η απόσταση που μας χωρίζει με την Κίνα.
Έρευνα στην Αμερική από το Ίδρυμα Brooking αποκάλυψε πως 19% των φοιτητών στηρίζουν την δια της βίας «επιθετική» παύση της ελευθερίας του λόγου, ενώ πάνω από 50% επιθυμούν την διακοπή ομιλίας λόγω αρνητικών σχολίων από το κοινό. Το να κλείνει δηλαδή κάποιος τα μικρόφωνα, όταν η μάζα δεν συμφωνεί με αυτόν!
Το μυαλό σας πήγε στον Μεσαίωνα;
Όταν οι φοιτητές ρωτήθηκαν αν είναι αποδεκτό να διακόψουν έναν ομιλητή με τον οποίον δεν συμφωνούν «με συνεχόμενες δυνατές κραυγές έτσι ώστε το κοινό να μην τον ακούει», 51% απάντησε καταφατικά!
Δημιουργείται μια νέα γενιά πολιτών, η οποία, με μεσαιωνικές πρακτικές, θα φιμώνει την όποια αντίθετη άποψη και δη αυτή που μιλά για Χριστό και πατρίδα! Παγιώνεται ένα καθεστώς παραβίασης της ελεύθερης άποψης και κατά αυτόν τον τρόπο στρώνεται με χαλί ο δρόμος της παγκόσμιας κυβέρνησης, κατά την οποία θα επιβληθεί ΜΙΑ θρησκεία, ΜΙΑ ιδεολογία, ΜΙΑ ιστορία, ΜΙΑ κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις