Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιοι παρεμβαίνουν και προαναγγέλουν μεταθέσεις της Πολεμικής Αεροπορίας;

Πολλά είναι τα παράπονα που εκφράζονται για “πιέσεις” και “παρεμβάσεις” σε μεταθέσεις της ΠΑ. Το παράδοξο είναι ότι οι παρεμβάσεις που ακούγονται γίνονται από …στελέχη της ΠΑ τα οποία υποστηρίζουν ότι έχουν δυνατότητα “επηρεασμού”!
Όσοι υποστηρίζουν αυτό το σενάριο αναφέρουν και συγκεκριμένα παραδείγματα μεταθέσεων -ακόμη και στο εξωτερικό- για τα οποία τα στελέχη που “έχουν το τρόπο τους”, είχαν προαναγγείλει!
Έχουμε ξαναγράψει όταν γίναμε δέκτες παρόμοιων καταγγελιών ότι ένας τρόπος υπάρχει να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα: να καταγγελθούν αρμοδίως. Όποιος πιέζεται να πάρει αποφάσεις ή του ζητείται οποιοδήποτε αντάλλαγμα για τη μεταθέση του, δεν έχει παρά να το καταγγείλει στην ιεραρχία. Ειδικά στο ΓΕΑ αυτή τη περίοδο με Α/ΓΕΑ τον Χ.Χριστοδούλου, τέτοιες περιπτώσεις αν υπάρχουν και καταγγελθούν θα αντιμετωπιστούν όπως ακριβώς προβλέπεται. Όποιος σιωπά δυστυχώς συμμετέχει σ΄ αυτό το “αλισβερίσι”. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει καλύτερη συγκυρία από το να ειπωθούν τα πράγματα με τ΄ όνομά τους.
Ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα “παραγοντισμού” και “κομματισμού”  στους διαδρόμους του ΓΕΑ αλλά και σε συγκεκριμένες μονάδες της ΠΑ, δεν είναι κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά. Η ηγεσία του ΓΕΑ γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και όπως λένε τα φαινόμενα αυτά θα αντιμετωπιστούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις