Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣ .τα γραφεία των .Ε.Σ.Υ όλης της χώρας.

Συνασπισμός αντιμνημονιακών φορέων 
Πανεπιστημίου 63 Τ.Τ. 10564 
ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210-3836802..07-10-2017 ΠΟΛΗ…
Επειδή τον τελευταίο καιρό, ακούγονται πολλές φωνές, από διάφορες καταυθύνσεις, και διάφορους αγωνιζόμενους Έλληνες,
δια να απαιτήσει η κυβέρνησις μας, τις Γερμανικές πολεμικές, αποζημιώσεις και το Κατοχικό δάνειο του Χίτλερ, που η σημερινή του αξία, ξεπερνά τα 450 δισ. ΕΥΡΏ. Επειδή η εκάστοτε κυβέρνησις, αλλά και η εκάστοτε αντιπολίτευσις, ούτε τα απαιτούν, ως έπρεπε, αλλά ούτε ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό αλλά τον αποπροσανατολίζουν, [με συμμάχους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ], ενημερώνουμε τον Ελληνικό λαό, για την ΑΛΗΘΕΙΑ, και επειδή μελετήσαμε το ΓΙΑΤΙ, σας κρύβουν την αλήθεια όλοι οι πολιτικοί, όχι μόνον θα σας ενημερώσουμε για το ΓΙΑΤΙ, αλλά θα σας παρουσιάσουμε και την ΛΥΣΙΝ του, και θα σας παρακαλέσουμε να δεχθείτε την ειλικρινή συνεργασία μας, για την έξοδο της πατρίδος μας, από την κρίσιν, και την σωτηρίαν της, άλλως καταστρεφόμαστε με μαθηματική βεβαιότητα 100%. Η Γερμανική κυβέρνησις, δεν συζητά καθόλου τις υποχρεώσεις της, από τον πόλεμο, έναντι των Ελλήνων, διότι, εσκεμμένα, δεν έχει υπογραφεί, ειρήνη, μεταξύ των κυβερνήσεων Γερμανίας - Ελλάδος, έτσι επίσημα, είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και εφόσον δεν έληξε ο πόλεμος μεταξύ μας, δεν υποχρεούνται να μας αποζημιώσουν, για τις καταστροφές, που προξένησαν τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, καθώς και την αξία των πέραν των 8.500 αρχαιοτήτων που έκλεψαν από τα μουσεία μας, που το κόστος τους, ξεπερνά το 1.5 τρισ. Ευρώ. Επειδή οι δύο κυβερνήσεις δεν θα υπογράψουν ποτέ την λήξιν του πολέμου, δι αυτό το συμβόλαιο ειρήνης θα πρέπει να το υπογράψουν οι δύο λαοί, οι Γερμανοί πολίτες και οι Έλληνες πολίτες. 
Οφείλουμε να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο υπογραφών, να τα φωτοτυπίσουμε και να τα στείλλουμε σαν πολιτικοί φορείς, σε όλους τους δήμους της Γερμανίας, ζητώντας την υπογραφήν τους, για την λήξiν του Β Παγκοσμίου πολέμου, ζητώντας ένα συμβόλαιο ΕΙΡΗΝΗΣ. Οι δήμοι στην Γερμανία είναι ανεξάρτητες αρχές και έχουν υποχρέωση κοινοποίησης, των διαφόρων αιτήσεων στους δημότες τους, έτσι θα κοινοποιήσουν και το δικό μας αίτημα. 
Επειδή εσείς του Ε.Σ.Υ. έχετε συγκεντρώσει περίπου 1 εκατομμύριο υπογραφές Ελλήνων πολιτών, που μένουν αχρησιμοποίητες, σας προτείνουμε να ανακοινώσετε στους υπογράψαντες, όλα τα ανωτέρω, και να χρησιμοποιηθούν οι υπογραφές τους, για αυτό τον Εθνικό σκοπό, δηλαδή την λήξη του Β ΄Παγκοσμίου πολέμου με την Γερμανία, μέσω των πολιτών της, για να λύσουμε ειρηνικά όλες τις διαφορές μας. Εμείς προτείναμε όλα τα ανωτέρω, εις την σημερινήν ηγεσίαν των ΕΣΥ και ζητήσαμε συνάντησιν, για να ρυθμίσουμε από κοινού τις λεπτομέρειες. Επειδή πέρασαν έκτοτε, περισσότερες των 30 ημερών και δεν λάβαμε καμμίαν απάντησιν και επειδή ο πολιτικός φορέας των ΕΣΥ δηλώνει ότι δεν είναι αρχηγικός, αλλά Δημοκρατικός και κάθε μέλος έχει ελεύθερην γνώμην και κρίσιν, απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη των ΕΣΥ, να λάβουν θέση επί του θέματος . Εάν δεν συμφωνήσετε, με τα παραπάνω, εμείς και άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε την συλλογήν υπογραφών από την αρχή, υπερνικώντας τις όποιες δυσκολίες παρουσιασθούν. Δεν ζητούμε την πρωτοκαθεδρίαν σε αυτήν την κίνησιν, ούτε κάποια άλλη τιμητικήν θέσιν, απλά θα προσφέρουμε, όλες τις γνώσεις και δυνάμεις μας, δια την επιτυχίαν του Εθνικού σκοπού. Παρακαλούμε για κατανόησιν και συνεργασίαν, από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, καθώς και όλους τους πολιτικούς φορείς. Ευελπιστούμε εις την συνεργασίαν σας. 
Μας κατήντησαν υποτελείς, και την χώραν μας προτεκτοράτο, οι κατακτητές μας [οι τραπεζίτες], μας έχουν κλέψει όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τα ορυκτά μας, μας φόρτωσαν ένα τεράστιο πλασματικό [ανύπαρκτο] χρέος με αποτέλεσμα, οι απόγονοι μας, να ζούνε ως σκλάβοι. Αυτό το θέλετε?
Εάν δεν τους ανατρέψουμε στις επόμενες εκλογές, ο Ελληνισμός θα σβήσει από την γη διά πάντα. Συμπερασματικά, κανείς αντιμνημονιακός, πολιτικός φορέας ή κόμμα, δεν μπορεί να τους ανατρέψει μόνος του, δι αυτό σας προτείνουμε ΕΝΩΣΗ ή δυνατόν από χθές, εις έναν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΝ, εις μίαν ΕΝΩΣΗΝ, μίαν συνεργασίαν, βασισμένη στην αγάπην προς την πατρίδαν, για να δώσουμε ιστορικό τέλος στους δυνάστες μας. Διά να φθάσουμε στην ΕΝΩΣΗΝ και στην αγαστήν συνεργασίαν, οφείλουμε, να ξεχάσουμε το ΕΓΩ μας, τις ωραιότατες και φιλοσοφημένες ιδέες μας, και να δεχθούμε από κοινού, τις Θέσεις των άλλων, σαν ορθές. Εάν όμως δεν είναι? Εάν δεν είναι ορθές, μην ανησυχείτε καθόλου, ο χρόνος θα αποδείξει τις ορθές και τότε θα τις αποδεχθούν, όλοι. Συνεπώς, στόχος, είναι η ΕΝΩΣΗ, σε ένα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, και αυτό δεν γίνεται, εάν δεν θυσιάσουμε στον βωμό της ενότητας, τις ιδέες μας και τα άριστα σχέδια μας. Μην ξεχνάτε, ποτέ, ότι ο καθένας πιστεύει, ότι οι δικές του ιδέες και θέσεις, είναι οι σωστές, είναι οι μόνες που θα μας σώσουν. Έτσι, ας τις δεχθούμε αρχικά, για χάρη του συνασπισμού και μετά, σιγά - σιγά, χρονικά, θα προβληθούν οι ορθές θέσεις - ιδέες, που θα τις ακολουθήσουμε και έναντι οιασδήποτε θυσίας, προέχει η ΕΝΩΣΙΣ, όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας.
ΣΗΜΕΡΑ, έναντι όλων προέχει ο “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ”.

Διά τον αντιμνημονιακό φορέα

Γεώργιος Αϋφαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις