Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Χατζηνικολάου απέλυσε τον αρθρογράφο-σκιτσογράφο Στάθη!


Ο Χατζηνικολάου απέλυσε τον αρθρογράφο-σκιτσογράφο Στάθη!

Βόμβα! Απέλυσαν τον σκιτσογράφο και αρθρογράφο Στάθη Σταυρόπουλο

 


Και η πληροφορία, έσκασε ως βόμβα… Ο αγαπητός σκιτσογράφος και αρθρογράφος, που με την εξαίρετη και μοναδική σε ύφος και περιεχόμενο δουλειά του κοσμούσε τις στήλες του e-nikos.gr και της Real News της Κυριακής, απολύθηκε από την ιδιοκτησία-διεύθυνση του συγκροτήματος. Τον κ. Χατζηνικολάου!
Οι λόγοι της απόλυσης δεν έγιναν επισήμως γνωστοί, μιας και δεν υπήρξε δημόσια τοποθέτηση επ’ αυτών. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι από την επιχείρηση προβάλλονται για την απόλυση οικονομικοί λόγοι, αν και οι «κακές γλώσσες» ομιλούν ευθέως για απόλυση που είχε σαφέστατα πολιτικά κριτήρια. Άλλωστε μια απόλυση για πολιτικούς λόγους και ως αποτέλεσμα πολιτικών πιέσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού είναι στους πάντες, η μοναδική εξαίρετη γραφή με τα σπάνια Ελληνικά, που δυστυχώς χάνονται, του Στάθη Σταυρόπουλου, αλλά και το βαθύ, επίκαιρο, διεισδυτικό, ριζοσπαστικό περιεχόμενο των κειμένων και σκίτσων του. Τα κείμενα και σκίτσα του Στάθη ήταν μοναδικά και άκρως ενοχλητικά. Αποτελούσαν έναν πραγματικό καθημερινό κόλαφο όχι μόνο για τις πολιτικές και πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο είχε το σθένος και τις αρχές να εγκαταλείψει μετά την μνημονιακή του συνθηκολόγηση, αλλά και συνολικά για το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας και τις δυνάμεις που οδήγησαν στην εθνική υποδούλωση και την διαχειρίζονται.
Η τοποθέτηση Χατζηνικολάου
Δεν απολύθηκε αλλά διακόπηκε (!) η συνεργασία με έναν εξωτερικό συνεργάτη ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τη “διακοπή” της παρουσίας του σκιτσογράφου-αρθρογράφου Στάθη Σταυρόπουλο στο enikos.gr και στη Real News της Κυριακής. Σε σχετική ερώτηση που απηύθυνε το e-tetradio μέσω twitter στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε: “Δεν απολύθηκε. Διακόπηκε η συνεργασία. Οι συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες δυστυχώς δεν μπορούν να συνεχιστούν για οικονομικούς λόγους.”
Ο Ν. Χατζηνικολάου δε διευκρίνισε, πάντως, ποιοι είναι οι άλλοι “εξωτερικοί” συνεργάτες στους οποίους “διεκόπη” η συνεργασία…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις