Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Ναύαρχοι του τομέα Άμυνας της ΝΔ και οι “Αττικάρχες” σύμβουλοι

Στη φωτογραφία από το eviakosmos.gr  δύο απόστρατοι Ναύαρχοι που αποφάσισαν μετά από την ολοκλήρωση της καριέρας τους στο ΠΝ να ασχοληθούν με το στράτευμα
από άλλο “μετερίζι”. Ο Νίκος Φατούσης και ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου ασχολούνται με τον τομέα Άμυνας της ΝΔ αλλά όπως γράφαμε και προχθές δεν έχουμε καταλάβει ακόμη αν εκεί στο Μοσχάτο θέλουν ανθρώπους που γνωρίζουν πέντε πράγματα για το στράτευμα. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αρκετά ονόματα απόστρατων που ήδη ασχολούνται με τη ΝΔ, περιοριζόμαστε στους δύο Ναυάρχους επειδή είδαμε τη φωτογραφία τους.
Οι κύριοι Φατούσης και Θεοδοσίου υπηρέτησαν χρόνια και γνωρίζουν που “πονάει” το στράτευμα. Ο δε Ναύαρχος Θεοδοσίου έχει τρία παιδιά στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις! Έχει συνεπώς εικόνα για τα προβλήματα σε…πραγματικό χρόνο.
Αντί λοιπόν να αξιοποιηθούν τέτοιοι άνθρωποι στο Μοσχάτο έχουν δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” σε κάποιους που δεν μπορούν να ΄χουν ολοκληρωμένη εικόνα για το στράτευμα. Όταν δεν έχει περάσει τα σύνορα …της Αττικής είναι φυσικό να έχεις στρεβλή εικόνα και να αναπτύσσεις άλλες ικανότητες για να δικαιολογείς τη χρησιμότητά σου.
Γι΄ αυτό και προβλέπουμε “φουρτούνες” …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις