Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Βαρβιτσιώτης: Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε κανένας άλλος είναι αρμόδιος για να μπαίνει στα θέματα της προσωπικής μου ζωής

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην προσωπική του ζωή, και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερία «Παραπολιτικά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη φράση που φέρεται να του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «Μιλτιάδη, κόψε τα νυχτοπερπατήματα», ο βουλευτής απάντησε:
«Ούτε ο Κυριάκος ούτε κανένας άλλος είναι αρμόδιος για να μπαίνει στα θέματα της προσωπικής μου ζωής. Βεβαίως, ο Κυριάκος έχει δίκιο σε ένα πράγμα, ότι δεν θα ήθελε -και πολύ σωστά- να κάνουμε προκλητική ζωή οι βουλευτές του. Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτούς, οπότε η επισήμανση αυτή δεν με αφορά».
Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:
Όλους μάς κυνηγάει μια φήμη. Εσένα ότι είσαι party animal. Σε ενοχλεί;
Αν σου πω ότι φέτος το καλοκαίρι δεν βγήκα και δεν κοιμήθηκα μετά τη μία κανένα βράδυ; Κοιμόμουν νωρίς, ξύπναγα νωρίς και έκανα άλλα πράγματα, πολύ διαφορετικά και πολύ ωραία. Μπορεί να έχω ξενυχτήσει πολλές φορές, όπως ο καθένας μας. Μπορεί και να ξαναξενυχτήσω. Αλλά δεν είναι αυτή η ζωή μου.
Εγώ έχω αποφασίσει να ζω τη ζωή μου ανοιχτά. Εχω επιλέξει να είμαι αυθεντικός. Να μην κρύβομαι. Να μην προσποιούμαι. Οπως πολιτεύομαι ανοιχτά, έτσι έχω και τη ζωή μου ανοιχτά. Αυτό, αναπόφευκτα, έχει και ένα ρίσκο: το ότι κάποιοι επιλέγουν να φωτίζουν μόνο ορισμένες πτυχές. Νομίζω, τελικά, ότι και οι φίλοι μου αλλά και οι άνθρωποι που με έχουν υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν πολύ καλά ότι αυτή δεν είναι η ζωή μου. Δεν βρίσκομαι στην πολιτική γιατί το αποφάσισα εγώ, αλλά γιατί το αποφασίζουν κάποιοι άλλοι, ύστερα από τόσα χρόνια στο Κοινοβούλιο. Το ότι βρέθηκα σε δύο κυβερνήσεις δεν το αποφάσισα εγώ, το αποφάσισαν κάποιοι άλλοι. Αρα αυτό σημαίνει ότι και στη δουλειά μου κάνω τα πράγματα με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει. Το ότι με εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος να οργανώσω το πρώτο συνέδριο μόλις ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος μέσα σε 40 ημέρες και -κατά κοινή ομολογία- το ότι υπήρξε το μαζικότερο και αρτιότερα οργανωμένο συνέδριο στην ιστορία της Ν.Δ. επίσης κάτι λέει.
Έχει ακουστεί ότι ο Κυριάκος σού «έβαλε χέρι» και σου είπε: «Μιλτιάδη, κόψε τα νυχτοπερπατήματα».
Ούτε ο Κυριάκος ούτε κανένας άλλος είναι αρμόδιος για να μπαίνει στα θέματα της προσωπικής μου ζωής. Βεβαίως, ο Κυριάκος έχει δίκιο σε ένα πράγμα, ότι δεν θα ήθελε -και πολύ σωστά- να κάνουμε προκλητική ζωή οι βουλευτές του. Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτούς, οπότε η επισήμανση αυτή δεν με αφορά.
Γράφτηκε κάτι που σε στενοχώρησε πολύ;
Πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα που με έχουν στενοχωρήσει. Και που με έχουν αδικήσει. Κάποτε με επηρέαζαν. Τώρα δεν με επηρεάζουν. Είμαι σίγουρος για τις επιλογές που κάνω. Κάθε φορά που γράφεται κάτι για σχέση μου, επειδή είναι πανομοιότυπο το ρεπορτάζ, ξέρω από κάτω τι θα γράφει. Θα σου πω το εξής: κάθε φορά που γράφτηκε κάτι για μια σχέση μου, αυτή τελείωσε με τη δημοσίευση του άρθρου.
Γιατί;
Γιατί πάντα προκαλεί μια ένταση όλο αυτό το πράγμα και συνήθως είμαι με ανθρώπους που δεν τους αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αρέσει και σε μένα αυτό, όμως. Με καταπιέζει το να είναι εκτεθειμένη η προσωπική μου ζωή σε αυτόν τον βαθμό. Αυτό προκαλεί μια ένταση, η οποία καταλήγει σε λήξη.
Σου έχουν χρεώσει μόνιμα τη Χριστίνα Παππά;
Με τη Χριστίνα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, χρόνια τώρα.
Αυτή την περίοδο έχεις κάποια σχέση;
Είμαι σε μια σχέση εδώ και κάποιους μήνες και μπορώ να σου πω ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα.
Θέλεις να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;
Αυτά είναι πράγματα που τα αισθάνεσαι και τα αισθάνεσαι με τη σύντροφό σου. Θα σου έλεγα ότι ο γάμος για μένα έρχεται τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι με τη σύντροφό σου θέλεις να κάνεις παιδιά. Σημασία έχει να κάνεις ένα βήμα όταν το νιώθεις και όχι, απλά, επειδή «έτσι πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις