Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Λεφτά υπάρχουν, αλλά τα έχει κρύψει το ΠΑΣΟΚ

Βρήκαν 70 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην Ελβετία και είναι μόνο μερικά απ’ αυτά που έφαγε ένας απ’ το ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση εμβασμάτων που αφορούσαν δωροδοκίες για εξοπλιστικά προγράμματα.


Δεν έχουν βρει κρυφά διαμερίσματα στα Παρίσια κι αλλού που όλο και θα υπάρχουν, ούτε το σύνολο των κλεμμένων. Κι αυτοί είναι έξω και πισινιάζονται.

Και το ΠΑΣΟΚ της ντροπής, της μίζας και του ξεπουλήματος της χώρας παριστάνει τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ θα μπορούσαν να λέγονται Αμαρτωλοί και Κλέφτες πχ.
Λεφτά υπάρχουν έλεγε ο Γιωργάκης Παπανδρέου και φαίνεται ήξερε καλά. Ο Γιωργάκης που μετέτρεψε το «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ανδρέα Παπανδρέου στο «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ».

Η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να επιτρέπει στους Τσοχατζόπουλους να σουλατσάρουν προκλητικά στην κοινωνία. Οι νόμοι υπάρχουν, τα κλεμμένα υπάρχουν, ώρα να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Στις φυλακές της συνείδησης του ελληνικού λαού.

Υ.Γ.: Από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε γιατί τα βρίσκουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Τους ενώνουν χρέη και κρυμμένα;

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»:






































www.altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις