Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Μία επιδημία επηρεάζει όλους μας παγκόσμια

Πριν μερικά χρόνια ήμασταν χαμογελαστοί δεν μας επηρέαζαν οι αντίθετες απόψεις του άλλου ,
μπορούσαμε χαλαρά να συζητάμε σε μια παρέα για την αντίθετη ιδέα σκέψη και θέση του συνανθρώπου μας .

Σήμερα μέσα μας κυριαρχεί το μίσος , ο θυμός ,τα νεύρα , η απογοήτευση .

Είμαστε μια γενιά εμείς του 60-70 που μεγαλώσαμε μέσα στην απόλυτη ξεγνοιασιά , παίξαμε σε αλάνες, γελάσαμε και κλάψαμε με τη καρδιά μας αγαπήσαμε τους φίλους μας σαν αδέρφια μας .

Σήμερα τα παιδιά μας είναι κλεισμένα σε κουτιά , το κεφάλι τους είναι σκυμμένο πάνω από ένα κινητό ή ένα tablet , και εμείς οι ίδιοι που γαλουχηθήκαμε στη ξεγνοιασιά είμαστε γεμάτοι από κατάθλιψη .

Παγκόσμιες μετρήσεις έχουν δείξει ότι η κατάθλιψη και η βία στη δική μας γενιά έχει ανέβηκα κατα 40% .

Στις νέες γενιές η ίδια η αντίθεση έχει εκτοξευτεί στα ύψη .

Τα φάστφουντ , οι εμβολιασμοί , οι αεροψεκασμοί , η στημένη κρίση , η χειραγώγηση των πληροφοριών , τα κοινωνικά δίκτυα , τα δηλητήρια μέσα στο νερό μας, το λάθος όνειρο, ο λάθος τρόπος ζωής του δυτικού πολιτισμού αυτή τη στιγμή πληρώνει με την παγκόσμια επιδημία της κατάθλιψης .

Δεν ειναι αναγκη για να καταλάβεις ότι την έχεις αυτή την επιδημία να κάθεσαι να και κλαις ή να χρειάζεσαι χάπια , λίγο μόνο να κοιτάξεις το πολυ πρόσφατο παρελθόντος με το σήμερα θα σου δείξει ότι δεν ζεις όπως ζούσες , δεν αγαπάς , δεν ενστερνίζεσε , έχεις αποξενωθεί από τους φίλους σου και εμποτιζεσε καθε μερα με συνεχόμενο φόβο και μια συνεχόμενη ανασφάλεια .

Και το καλύτερο μηχάνημα του κόσμου να πάρεις με τα καλύτερα υλικά φτιαγμένο αν για δεκαετίες το δονησης σε συντονισμό έξω από τα ορια του τοτε το μηχάνημα αυτο θα έσπαγε όσο και δυνατό και αν ήταν .

Η χειραγωγούμενη γνώση και η επιβολή υποσυνείδητης εντολής , ο τεχνητός φόβος , η ψεύτικη τρομοκρατία έχουν έρθει στη θέση να επηρεάζουν τη λάθος χημεία στον εγκέφαλο μας στο ίδιο σημείο που την επηρεάζουν και η εξωτερική παράμετροι όπως είναι η διατροφή και τα δηλητήρια που μας φορτώνουν κάθε μέρα

Γενιά με τη γενιά ο δυτικός πολιτισμός θα χάσει κάθε έννοια ανθρωπισμού θα ξεχάσει καθε εννοια ευτυχίας και θα οδηγηθεί μαθηματικά μόνο σε σύγκρουση .

Δεν γνωρίζω αν αυτό έχει ήδη έρθει ήδη εδώ ή αν πρόκειται να συμβεί στα επόμενα πέντε η δεκα χρονια .

Γνωριζω ομως ότι σαν τη σταγόνα που τρυπάει το βράχο μας προετοιμάζουν χρόνια ώστε να γίνουμε ή αρκετά θλιμμένοι πολεμιστές που χρειάζονται για να πετύχουν τη συγκομιδή τους .

Stranger..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις